Menys CO2 a Sant Feliu

Link to ObjectExecute action
Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Oh!SantFeliu
Accedir al canal RSS de Altres recursos
Resultats: de 1 a 8 de 8
Mira el TRAM

A través del Conte Mira el TRAM coneixerem la vida d'un tramvia durant una jornada. Hi trobarem diferents animacions amb les quals podrem interactuar i explorar diversos aspectes de viatjar amb tramvia. Per finalitzar, es fa un petit recorregut en tramvia i els més petits poden ser-ne conductors.

La Terra canvia el clima

Document en PDF

Llibret educatiu que explica de manera entenedora què és el canvi climàtic, quines en són les causes i què hem de deixar de fer o començar a fer des d'ara per adaptar-nos-hi i prevenir-ne els efectes.

Llegir més sobre La Terra canvia el clima

La maleta de l'energia de la SCEA

LlibreDocument en PDFRecurs en préstec  

És un conjunt de recursos materials i escrits per a l'ensenyament i l'aprenentatge de continguts sobre el tema de l'energia. Principalment es proposen activitats per a descobrir i experimentar amb diferents tipus d'energies (magnètica, cinètica, hidràulica, eòlica, elèctrica, mecànica i electromagnètica), així com recursos variats (jocs, enginys, llibres) sobre la temàtica energètica.

La maleta de l'energia

Kirima, un conte infantil sobre els principals problemes ambientals del Planeta

Document en PDF

Kirima és una foca que, preocupada per la fusió del gel del lloc on habita, decideix emprendre un viatge pel món per a descobrir perquè s'està escalfant el planeta. En aquest viatge, descobreix els principals problemes ambientals de la Terra.

Hi ha unes fitxes per a treballar els continguts: "La Terra un planeta viu": l'aire, la contaminació de l'aire...

També el conte per escoltar en castellà.

www.kirima.es

La Lúa i el món

Vídeo

La Lua té cinc anys, molta energia i prou recursos per resoldre qualsevol problema que se li plantegi... això sí, sempre a la seva manera.

En aquesta sèrie d'animació del Club Super 3 hi ha alguns capítols dedicats a l'estalvi d'energia,d'aigua o de paper, a l'energia solar... Els capítols duren uns 3 min.

Anar a la sèrie

Fantastic Nikä: ahorro de energía

Vídeo

La sèrie Fantastic Nikä, adreçada a infants, recull una sèrie de programes dedicats a l'ús responsable de les TIC, entre els quals podem trobar el capítol "La nave de Mëk" dedicat a l'estalvi d'energia. El vídeo té una durada de 6 minuts i és en castellà.

Veure la sèrie

Els animals salven el planeta

Vídeo

Es tracta de 11 vídeos molt curts (menys d'un minut) sobre diversos temes relacionats amb la sostenibilitat, en els quals els protagonistes són els animals, que ens ensenyen com salvar el planeta.

Veure el vídeo Els animals salven el planeta

Recursos per al coneixement de l'entorn a Educació Infantil

Web amb recursos variats 

El programa Ecoescuelas 2.0, impulsat pel Govern de les Illes Canàries, promou recursos 2.0 per a treballar amb tots els nivells educatius. Hi podreu trobar algun relacionat amb l'energia o l'aigua.

Llegir més