Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 18:55:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Escoles més sostenibles - Sant Feliu de Llobregat

Les escoles de Sant Feliu treballem per a fer una ciutat més sostenible

El Programa d'Escoles + Sostenibles estàdinamitzat per l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament, que facilita als centres educatius de Sant Feliu l'aportació del seu granet de sorra a aquest programade la ciutat.

Com ho fem?

Des del curs 2006-2007, centres educatius de primària, secundària, batxillerat i formació d'adults hem engegat un procés participatiu per a la millora ambiental dels nostres centres.

Què fem?

Una diagnosi ambiental: per saber quins plantejaments i maneres de fer podríem millorar des del punt de vista de la sostenibilitat.

Un projecte a llarg termini per fer l'escola més sostenible: per saber fins a on volem i podem arribar.

Un pla d'actuacions per a cada curs: amb accions concretes que podem fer perquè cada any les nostres escoles siguin més respectuoses amb l'entorn i el millorin.

Per què ho fem?

Pensem que l'escola és una petita societat i, per tant, volem que en ella els nostres nois i noies adquireixin un conjunt de valors que, ja des d'ara, ajudin a construir una ciutat que satisfaci les necessitats presents sense comprometre les necessitats de les generacions futures.

Qui som?

Obre el web del Centre de Formació d'Adults Mestre Esteve en una nova finestra del navegador Obre el web de l'Escola Bon Salvador en una nova finestra del navegador Escola Bon Salvador Escola Falguera Escola Mare de Déu de la Mercè Escola Mestral Escola Miquel Martí i Pol Escola Monmany Escola Nadal Escola Pau Vila Escola Salvador Espriu Escola Verge de la Salut Institut Olorda Institut Martí Dot  Escola Bressol Fàbregas Escola Bressol Ginesta Escola Bressol Patufet Escola Bressol Tambor Escola Tramuntana

I no estem sols...

Xarxa d'escoles per a la sostenibilitat de Catalunya               

Formem part del Programa Escoles Verdes de la Generalitat, i treballem conjuntament amb els més de 1500 centres educatius que constitueixen la Xarxa d'escoles per la Sostenibilitat de Catalunya.

Així mateix, Sant Feliu forma part de l'equip tècnic de coordinació de la Xarxa Estatal Escuelas Sostenibles en Red (Esenred) formada per Administracions de tot l'estat (Ajuntaments, governs regionals, diputacions...) que promouen l'Educació per la Sostenibilitat a més de 4500 centres educatius de tot el territori espanyol. 

 

Us hi voleu afegir?

Contacteu amb l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament i us informarem de com fer-ho.

Salta a la part superior