Menys CO2 a Sant Feliu

Link to ObjectExecute action
Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Oh!SantFeliu
Accedir al canal RSS de El canvi climàtic
Resultats: de 1 a 5 de 5
10 preguntes i respostes sobre el canvi climàtic

Document en PDF

Document informatiu sobre el canvi climàtic elaborat per professores i investigadors vinculats a l'Institut Universitari d'Estudis Europeus.

Descarregar PDF

"QUÈ QUI COM? : L'efecte hivernacle i el canvi climàtic"

Vídeo

Programa de divulgació científica de 30 min de durada. En aquest capítol es parla del que cal saber sobre el canvi climàtic, explicat per reconeguts especialistes de forma amena i entenedora.

Tres visions diferents sobre el canvi climàtic

Activitat d'aula

Activitat a l'aula d'una durada de 2h. Mitjançant 3 discursos teatralitzats, pretén donar tres visions diferents sobre la problemàtica del canvi climàtic, convidant als alumnes a prendre partit i decidir quina de les tres troba més convincent, iniciant-se així un debat.

Podeu trobar la descripció de l'activitat a la pàgina 67 de la publicació "Recull d'activitats per l'agroecologia escolar. Pla de Dinamització Educativa de Sant Cugat del Vallès".

 

 

Laboratori per a entendre el canvi climàtic i els seus efectes a Catalunya

Web amb recursos variats

Web molt completa per a entendre el canvi climàtic i els seus efectes a Catalunya. Està adreçat especialment a secundària.. Hi trobareu recursos educatius diversos, calculadores de CO2, simuladors i jocs, vídeos, etc., i també informació i articles.

Llegir més sobre Laboratori per a entendre el canvi climàtic i els seus efectes a Catalunya

A student's guide to global climate change

Web amb recursos variats

Web de l'Agència de Protecció Ambiental americana, adreçada a estudiants, on es tracten els conceptes bàsics, els impactes i les possibles accions per a lluitar contra el canvi climàtic.