Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/03/2023 17:15:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Comunicació

Directori de Serveis - Comunicació

Dades informatives

Mitjans de comunicació municipals

L'Ajuntament informa la ciutadania sobre la gestió municipal i, en general, sobre l’activitat a la ciutat a través de diferents canals de comunicació.

  • Web municipal. El web de l’Ajuntament disposa d’un espai d’actualitat que s’actualitza a diari i que recull les principals notícies de la ciutat, amb fotografies dels fets i declaracions dels protagonistes.
  • Radio Sant Feliu: Coneix tota la informació de Ràdio Sant Feliu des del seu web! Podràs escoltar la ràdio en directe, veure la graella de programes, escoltar el teu programa preferit a la carta, escoltar els últims podcasts i molt més.
  • Butlletí digital: L’Ajuntament envia tots els dijous per correu electrònic un butlletí de notícies amb les principals informacions de la ciutat. El butlletí inclou també l’agenda d’activitats de la setmana. Per rebre el butlletí cal donar-se d’alta com a subscriptor. La recepció del butlletí és gratuïta.
  • Butlletí: Publicació en paper de periodicitat bimestral de la qual s’imprimeixen 19.000 exemplars que es distribueixen entre tots els domicilis de la ciutat. La revista informa de l’activitat municipal i recull també notícies sobre l’actualitat local en tots els àmbits. A més, inclou una entrevista a alguna persona vinculada al municipi, així com un espai on els portaveus dels partits polítics amb representació a l’Ajuntament publiquen articles d’opinió.
  • On Anem: Agenda impresa que recull mensualment totes les activitats de la ciutat. S'editen 19.000 exemplars que es distribueixen gratuïtament en tots els domicilis i en els principals equipaments municipals.
  • Xarxes socials: L’Ajuntament té presència en les xarxes socials Facebook, Twitter, Blogger/WordpressInstagram, LinkedIn i YouTube, a través de les quals s’adreça a la ciutadania per fer difusió d’informacions diverses relacionades amb la ciutat. A part dels comptes genèrics de l’Ajuntament, hi ha també comptes específics de departaments o serveis com ara Joventut, Fem Barri, Ràdio Sant Feliu o Sant Feliu Innova.
Telèfon
936858026
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Tots els serveis informatius de l'Ajuntament són d'accés lliure i gratuït per a tota la ciutadania.

Salta a la part superior