Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/11/2022 20:36:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 490
24/11/2022 L'Ajuntament participa en diferents esdeveniments i actes per compartir experiències i transferir coneixement

Del 14 al 18 de novembre l'Ajuntament ha participat en diferents esdeveniments amb presència d'altres administracions públiques, empreses i organitzacions del tercer sector. Entre aquestes destaca la participació en l'Assemblea del Consorci de Localret, en un acte sobre smartcities de BABLE Smart Cities, on va intervenir l'alcalde, Oriol Bossa, per exposar l'experiència de la consulta ciutadana per transformar l'espai alliberat pel soterrament.

21/11/2022 Participació de Sant Feliu Innova a l' Smart City Congress 2022 (SCEWC 22)

L'Ajuntament de Sant Feliu ha tingut presència del 15 al 17 de novembre a l'Smart City Expo World Congress (SCEWC 22), l'esdeveniment més gran mundial en l'àmbit de les Smart City i la innovació urbana que permet potenciar el paper de les ciutats a través de la promoció de la innovació social, l'establiment d'associacions i la identificació d'oportunitats de negoci.

18/11/2022 Ei! T'estem buscant! Vols formar part de les Technovation Girls?

Torna el Technovation Girls! El concurs de tecnologia i emprenedoria per a noies més important a nivell internacional. 
A Sant Feliu Innova ja estem preparats per la temporada 2023. Hem obert les inscripcions per ajudar a fomentar les vocacions tecnològiques en nenes i aconseguir que les noies tinguin més oportunitats i facilitats per esdevenir líders en emprenedoria innovadora de base TIC.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior