Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 22:37:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Escolarització

Llistats d'alumnat assignat al centre i en llista d'espera amb indicació de la primera petició a 10/06/2024

A partir d'aquesta data tots els centres publiquen la seva llista d'alumnes admesos per al proper curs, i la llista d'espera. Cal que la consulteu per comprovar que hi sou.

Preinscripcions a les escoles bressol municipals, curs 2024-2025

La presentació de sol·licituds es podrà fer del 8 al 21 de maig i les llistes baremades es publicaran el 31 de maig de 2024.

81801, el número de desempat per a la preinscripció escolar per al curs 2024-2025

A partir d'aquest número s'ordenen les sol·licituds en cas d'empat per a les famílies que participen al procés de preinscripció per al curs que ve, és a dir, que tenen els mateixos punts per accedir a un centre educatiu.

Com emplenar la sol·licitud de preinscripció escolar (2024-2025)

Aquest vídeo de la Generalitat de Catalunya ens ensenya el procés de sol·licitud de preinscripció electrònica, a través del web preinscripcio.gencat.cat. 

Publicació de l'oferta inicial de places per al curs 2024-2025

Aquesta oferta inicial diferencia entre places per alumant ordinari i places per alumant amb necessitats específiques de suport educatiu. La reserva de places per aquesta tipologia d'alumnat serà vigent fins el 31 d'agost, moment a partir del qual passaran a ser ordinàries. 

Fem l'escola que volem. Preinscripció escola 2024-2025

A través del web de la Generalitat de Catalunya es pot accedir a tots els processos d'inscripció i matriculació de tota la oferta educativa de Catalunya

Dates de la preinscripció del curs 2024-2025

El procés de preinscripció per al curs escolar 2024-25 s'inicia el 6 de març en el cas dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil i primària, i el 8 del mateix mes per als d'educació secundària obligatòria. El termini per presentar la sol·licitud finalitza en ambdós casos dilluns 20 de març.

Llibret de les escoles públiques i concertades de Sant Feliu de Llobregat

Publicació amb l'objectiu d'oferir a les famílies informació d'interès de tots els centres educatius de la ciutat: les dades de contacte, la descripció dels equipaments i serveis que ofereixen i els seus trets més característics i singulars. Aquesta informació és complementària a les jornades de portes obertes que oferiran els centres educatius.

Salta a la part superior