Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 20:34:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Reconeixement al mèrit comercial

Reconeixement al mèrit comercial

Aquests premis són un reconeixement als comerços de Sant Feliu de Llobregat i a les famílies que els han impulsat i que han dedicat la seva vida a fer-los créixer i evolucionar.

Ruta del comerç emblemàtic:

2024: Cul de sac

Nascut l'any 1971 com la Granja Nogues, aquest local familiar de restauració regentat pel Josep Maria Nogues Figols, ubicat a la carretera Laura Miro, 155 de Sant Feliu de Llobregat comença una travessia que ja dura més de 50 anys, als inicis la seva proposta eren els esmorzars, vermuts i menjars, a les tardes hi havia una proposta molt diferent on la cocteleria i els combinats començaven a brotar.

D'aquesta manera el negoci va fer un gir en uns anys en què es va canviar el nom inicial de Granja Nogues pel de Cul de Sac i on també es va canviar l'estil passant a ser un local Musical de copes obert només tardes i nits que ja dura fins al dia d'avui.

Durant tots aquests anys ha sigut un local molt important i un referent dins de la nostra ciutat, tornejos de dards i de billar, música en directe de músics locals i d'altres indrets, són algunes propostes que durant tot aquest temps ha pogut gaudir la seva clientela. L'essència d'aquest local sempre ha estat molt marcada per la cultura anglesa i bàvara pel seu estil cerveser, per la fusta com l'emblema del local i per la seva música pop/rock.

Actualment, el negoci està regentat pel fill del Josep Maria Nogues Figols, continua obert i intentant oferir la mateixa proposta que fa més de cinquanta anys.

2024: Bar Tres Arcs

L'any 1972, José Izquierdo, originari de Lopera, va tenir la visió de crear un negoci d'hostaleria.

Amb els seus estalvis limitats, va començar a materialitzar el somni.

Aviat es va adonar de la necessitat de suport, i qui millor que la família per acompanyar-lo en aquesta empresa? La seva neboda Paqui va iniciar col·laborant en tasques senzilles, com ordenar, netejar i fregar. Lamentablement, Josep va morir pocs anys després, deixant Paqui i el seu marit al capdavant del negoci.

En aquella època, l'establiment es va convertir en punt de trobada per a viatgers i vilatans, ja que era el lloc on partien els autobusos cap als pobles d'Andalusia.

Amb gran esforç i dedicació, Paqui va aconseguir mantenir el negoci en funcionament sense tancar ni un sol dia durant molts anys. Les seves filles, seguint el seu exemple, es van involucrar progressivament en el negoci fins a assumir la direcció fins avui.

Al llarg de la seva trajectòria hem acumulat innombrables anècdotes, experiències i històries que han marcat el seu camí.

2024: Seven's Perruquers

Josep Ortega Andreu, gairebé més conegut com,  "Pep, lo barber" és el propietari, des de fa més de 20 anys, del comerç dedicat a la perruqueria d'homes, al carrer Rectoria.

La perruqueria Seven's va començar el seu camí a Sant Feliu de Llobregat l'any 1975, ja prop de complir els 50 anys ininterromputs al servei de la perruqueria i bellesa d'home, veïns de Sant Feliu i d'altres ciutats.

Capitanejada als seus inicis per Josep Capdevila, Seven's va marcar una època a la ciutat i al nou  projecte es van anar unint diverses persones.

L'any 1983 una d'aquestes persones que va formar part de l'equip va ser l' actual propietari, Josep Ortega Andreu, Pep lo barber, i tot seguit també Teresa Rovira, esteticista.

Professionalitat, bon servei, innovació i la seva finalitat principal, intentar plasmar les tendències del moment en les persones, en el seu dia a dia i d'acord amb la seva personalitat.

Directrius de treball que van fer que Seven's inaugurés saló de perruqueria, al barri de Gràcia, de Barcelona, portant el nom de "Seven'S-Sant Feliu" per diverses comarques.

2023: Bar Can Maginàs

El Bar Can Maginàs  es va fundar cap a l'any 1978, amb el nom Horxatería Hermanos Rodríguez, on oferien servei d'orxateria i gelats.

Al cap de cinc anys, el negoci va començar a prosperar i van decidir oferir el servei de Bar amb tapes i begudes. Per circumstàncies de la vida, el  germà va decidir deixar el negoci i van inaugurar el Bar uns anys més tard.

A mesura que anava passant el temps, la clientela va augmentar, i l'espai de feina es va començar a quedar petit. Van ampliar el local amb nous serveis: Esmorzars, dinars i sopars amb nou personal per poder dur a terme tanta demanda i així, es va fundar el Bar Restaurant Can Maginàs, cap a l'any 1992.

Avui en dia continuen fent aquest servei, on estant molt agraïts a la seva clientela, i a totes les persones de Sant Feliu de Llobregat, ja que gràcies a ells continuen fent possible el seu somni.

2023: Gus Gus

La Paquita va ser la fundadora d'aquesta boutique el 1976 quan va veure l'oportunitat de conciliar dues passions: la seva professió com a modista i la seva família.

Expe, la seva filla, des de molt petita va estar al seu costat compartint i aprenent a estimar la boutique de moda. Es va formar com a dissenyadora i estilista per complementar el seu treball amb la seva veritable passió, la botiga.

Segons la seva representant, "sense les seves clientes, Gus Gus no seria el referent que és avui dia. Estar constantment captant noves tendències, renovant-nos i actualitzant-nos ha fet que la llarga trajectòria de Gus Gus sigui una realitat, i miri al futur amb la mateixa il·lusió amb què va començar el primer dia"

 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior