Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/04/2021 19:02:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Reconeixement al mèrit comercial

  • No es pot mostrar aquest document.
2020: Tintoreria Marcos

 Tintoreria Marcos va començar la seva trajectòria l'any 1970, en Carmelo i la Brígida, compraven un negoci de tintoreria que tenien en venda la família Remolà.

 

 

 

Durant aquests 50 anys, han estat treballant, rentant i planxant tot tipus de teixits, roba, cortines, catifes, sofàs, etc. L'any 2013, en Carmelo es va jubilar parcialment, ara li dedica unes hores només a romandre per la tintoreria, però el pes integra de la feina i l'administració és per al Raül.

 

 

2020: Alimentació Toscano

Alfonso i Antonia van començar fa 50 anys en el negoci d'Alimentació Toscano. Una botiga al barri de la Salut que ha ofert els millors productes al llarg dels anys a veïnes i veïns.  Han consolidat el seu establiment amb constància, proximitat, confiança, qualitat i servei. Així, han aconseguit no només mantenir la seva clientela fidel, que  a més s'amplia dia a dia.

Actualment, Alimentació Toscano continua donant servei amb la família, les seves filles M. Luisa i Antonia i el seu gendre Florentín.

 

 

2019: Migogar

Montserrat Serrano i Miquel Gómez, a finals dels anys 60, van venir a viure a Sant Feliu i al poc temps van decidir muntar "Sastreria Migogar", donant sempre el millor servei, assessorament de moda i buscant sempre el millor equilibri entre qualitat i preu. 

 

2019: Inma Ribas, des de 1967

Jordi Ribas Guitart i M. Teresa Nolla Capellín, a l'any 1967, van obrir la botiga de merceria, llanes i màquines de cosir Singer al carrer Laureà Miró, 5. Van comprar un local al c/ Santa Creu, 6 quan encara estava en construcció, i a l'any 1972 varn obrir allà la seva segona botiga amb el nom Inma Ribas, dedicada principalment a la venda de merceria, llanes i objectes de regal. Poc a poc la botiga va anar evolucionant seguint la demanda dels clients i dels nous temps. 

 

2018: Corseteria Roig, des de 1968

Cap a l'any 1967 Ricard Roig i la seva esposa volien establir-se per ells mateixos en el sector de la cotilleria i de la roba íntima. El matrimoni va obrir la botiga a Sant Feliu de Llobregat, ja que era un poble que apuntava a créixer molt i un punt de referència al Baix Llobregat. Va ser a l'any 1968 quan van inaugurar la botiga a la carrer de Laureà Miró, número 135.  També disposa d'un altre establiment al carrer de Santa Creu, 16.

Més informació de Corseteria Roig 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior