Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2020 14:14:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Reconeixement al mèrit comercial

  • No es pot mostrar aquest document.
2019: Migogar

Montserrat Serrano i Miquel Gómez, a finals dels anys 60, van venir a viure a Sant Feliu i al poc temps van decidir muntar "Sastreria Migogar", donant sempre el millor servei, assessorament de moda i buscant sempre el millor equilibri entre qualitat i preu. 

 

2019: Inma Ribas, des de 1967

Jordi Ribas Guitart i M. Teresa Nolla Capellín, a l'any 1967, van obrir la botiga de merceria, llanes i màquines de cosir Singer al carrer Laureà Miró, 5. Van comprar un local al c/ Santa Creu, 6 quan encara estava en construcció, i a l'any 1972 varn obrir allà la seva segona botiga amb el nom Inma Ribas, dedicada principalment a la venda de merceria, llanes i objectes de regal. Poc a poc la botiga va anar evolucionant seguint la demanda dels clients i dels nous temps. 

 

2018: Corseteria Roig, des de 1968

Cap a l'any 1967 Ricard Roig i la seva esposa volien establir-se per ells mateixos en el sector de la cotilleria i de la roba íntima. El matrimoni va obrir la botiga a Sant Feliu de Llobregat, ja que era un poble que apuntava a créixer molt i un punt de referència al Baix Llobregat. Va ser a l'any 1968 quan van inaugurar la botiga a la carrer de Laureà Miró, número 135.  També disposa d'un altre establiment al carrer de Santa Creu, 16.

Més informació de Corseteria Roig 

2017: Forn i pastisseria Can Plana, des de 1961

El seu inici es remunta al juny del 1961. Passat els anys, la família va anar incorporant pastisseria dolça, brioixeria i pastisseria salada, fins que l'any 1998 van reformar la botiga amb l'objectiu d'oferir, ampliar i millorar la qualitat i l'oferta dels seus productes. Va ser llavors quan van tenir El Punt Gastronòmic, el servei de càtering i els plats cuinats.

Més informació de Forn i pastisseria Can Plana

2017: Farmàcia Taulé Martí, des de 1952

La història de la farmàcia comença amb l'avi, en Miquel Martí i Tort, de Sant Feliu de Llobregat de tota la vida. L'any 1952 la família va comprar la farmàcia on ara es troben al carrer de Laureà Miró. Els seus nets van prendre el relleu de l'avi i de cara al futur veuen la farmàcia com un centre que ofereix uns serveis de salut de qualitat que tracta el pacient de manera integral, ajudant-se d'un equip especialitzat en diferents àmbits.

Més informació de Farmàcia Taulé Martí

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
1234
SegüentAvanç ràpidDarrera