Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/01/2021 22:45:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 336
26/01/2021 Primera sessió de treball a PowerUP i entrevista a Roberto Serrano de MODEL HUMAN

En aquesta primera sessió els equips van poder conèixer el programa sencer de cada mòdul, presentat per cadascun dels docents que impartiran la formació, així com les possibilitats que tindran amb les mentories personalitzades, ja que els permetrà poder escollir aquells mentors i temàtiques que més necessiten per al seu projecte.

22/01/2021 Sessió inaugural i presentació dels projectes PowerUP

El passat 14 de gener es va donar el tret de sortida a la iniciativa PowerUP, acceleradora de videojocs, amb un esdeveniment que va donar a conèixer als set equips seleccionats, amb un total de 30 participants, que formaran part d'aquest programa pilot. Els equips obtindran 60 hores de formació en matèries tals com  disseny, producció, màrqueting i perspectiva de negoci, involucrades amb el desenvolupament de videojocs i les seves perspectives comercials.

19/01/2021 CO-Innova Sant Feliu impartirà un dels mòduls del curs de Catlabs sobre l'activació d'ecosistemes d'innovació

El dimecres 20 de gener s'inaugura oficialment el curs d'Agents d'Innovació Social Digital impulsat per la Generalitat de Catalunya en el marc del programa CatLabs, aquesta sessió inaugural virtual que començarà a les 11.00 h. amb una presentació institucional on intervindrà Oriol Bossa, Primer Tinent d'Alcaldia i President de l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals de l'Ajuntament Sant Feliu de Llobregat.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior