Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2021 21:28:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 402
25/10/2021 Torna L'IND+I Club

L'IND+I Club és una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l'àmbit de la indústria i la innovació, oberta a tothom que hi estigui interessat.

22/10/2021 L'Ajuntament fa entrega dels certificats i ordinadors reciclats a les participants del Pla d'Inclusió Digital, un dels projectes emmarcats dins del Pacte de Ciutat

Ahir 21 d'octubre, a CO-Innova_LAB (Torre del Roser) va tenir lloc l'entrega dels certificats dels cursos que han realitzat fins ara les participants del projecte del Pla d'Inclusió Digital, així com d'un ordinador reciclat perquè puguin continuar desenvolupant tot l'après des de les seves llars.

20/10/2021 Presentació dins les Festes de la Tardor del "Correfoc Simulator", el videojoc sobre l'imaginari tradicional de Sant Feliu guanyador de la PowerUp Jam.

De festa a festa. A la PowerUp Jam de les Festes de Primavera vam escollir el millor videojoc que integrava l'imaginari tradicional de Sant Feliu i ha estat ara, emmarcat dins les activitats de les Festes de Tardor, que hem pogut conèixer el desenvolupament final del projecte.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior