Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
07/06/2020 02:53:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Edició confinada de Les escoles canten

Nens i nenes de la ciutat i professorat de l'Escola Municipal de Música han fet una versió confinada del tradicional acte Les Escoles Canten que s'havia de celebrar el 21 de maig.

La campanya d'escolarització de les escoles bressol municipals començarà dilluns 25 de maig

Les preinscripcions es faran de manera telemàtica al portal de tràmits de l'Ajuntament del 25 de maig al 5 de juny de 2020 ambdós inclosos.

S'inicia la preinscripció del curs 2020 - 2021

L'Ajuntament de Sant Feliu ha habilitat el telèfon 93 685 80 01 per resoldre dubtes i oferir suport a l'hora d'emplenar la sol·licitud telemàtica de la preinscripció escolar (de P3 a 4t d'ESO) de la Generalitat.

A Sant Feliu, 'Fem créixer l'escola pública'!

Coincidint amb l'inici de les preinscripcions del curs 2020-2021, l'Ajuntament inicia aquesta campanya per defensar l'educació pública com a instrument de cohesió social i d'igualtat d'oportunitats.

Sant Feliu es prepara per a la sortida dels nens i nenes al carrer

A partir d'aquest diumenge 26 d'abril, els nens i nenes de fins a 14 anys podran sortir cada dia durant una hora, acompanyats d'una persona adulta responsable. Es tracta de la primera mesura de sortida dels infants al carrer, després de més d'un mes sense poder sortir de casa per evitar la propagació del coronavirus.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera