Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 22:35:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Parc del Cerdanet

El Parc del Cerdanet és el resultat dels treballs de recuperació ambiental de l’antic abocador ubicat en el torrent del mateix nom, on s’hi abocaven runes procedents de tota la comarca. El parc, que es troba situat al costat del barri de Les Grases, es va inaugurar el març del 2007, com un nou pulmó verd obert a la ciutadania. En aquest sentit, l’espai té una clara voluntat pedagògica i disposa de panells informatius i itineraris per a les escoles a partir dels quals es dóna a conèixer la flora mediterrània i les peculiaritats de Collserola.

El projecte de transformació del parc ha suposat la revegetació de la zona amb arbrat com: pi blanc, pi pinyer, olivera, garrofer, roure o alzina i altres espècies vegetals de l’ecosistema mediterrani, com la ginesta, l’esbarzer, la corretjola, la rosella o la borratja. A més, s’hi ha instal·lat mobiliari urbà i enllumenat.

Malgrat que al parc encara li manca desenvolupament, en ell s’instal·len nombrosos invertebrats, rèptils i ocells.

Tenint en compte la seva situació a cavall entre el nucli urbà i el Parc Natural de Collserola, també es poden trobar altres vertebrats com el porc senglar o l’eriçó.

Per descobrir aquest espai, l’Oficina de Serveis Ambientals de l’Ajuntament de Sant Feliu ofereix una visita guiada pel parc, dissenyada per a infants i joves.

Vols fer activitats al parc?

Imatges del parc, feu clic sobre la imatge per ampliar-la:

Obre la imatge en una nova finestra del navegador Obre la imatge en una nova finestra del navegador Obre la imatge en una nova finestra del navegador Obre la imatge en una nova finestra del navegador Obre la imatge en una nova finestra del navegador

 

Salta a la part superior