Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/02/2024 16:49:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Processos electorals

Dades i resultats electorals

S'ofereixen els següents mètodes de consulta:

 1. Consulta de dades de forma accessible des de qualsevol navegador o dispositiu. Es poden consultar també els resultats històrics de totes les eleccions anteriors.
 2. Llistats de dades amb tota la informació disponible també accessible i en versió imprimible. També disponibles els resultats històrics.
 3. Un programa per a ordinadors d'escriptori que ofereix una visualització, a través del navegador d'internet, de les dades sobre el mapa del municipi i es podrà fer consultes avançades per districtes, seccions i meses, a més de la llista de regidors i regidores que entraran a formar part del consistori: 
  1. Municipals 28 de maig de 2023
  2. Generals 23 de juliol de 2023
 4. Mapa temàtic on es presenten els resultats dels vots emesos per districte i secció en forma de gràfica circular, on s'identifiquen les candidatures per colors i les sigles i els seus vots: 
  1. Municipals 28 de maig de 2023
  2. Generals 23 de juliol de 2023

De forma gràfica també es poden fer consultes avançades per districtes, seccions i meses de totes les eleccions històriques a través d'un altre programa per a ordinadors d'escriptori (cal tenir una versió recent de Java 1.8 o Java 11).

Salta a la part superior