Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/10/2020 18:28:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Nova llei del treball a distància: voluntarietat i igualtat de tracte

El govern espanyol ha aprovat la llei que regula l'activitat laboral que es presta fora del centre de treball. S'aplicarà en el sector privat per a les persones treballadores que facin a distància almenys un 30% de la seva jornada i tindrà caràcter voluntari i reversible.

Nou horari del mercat municipal La Plaça: dijous i divendres obert a la tarda

A partir de dijous 1 d'octubre, el mercat municipal La Plaça reprèn el seu horari de tardes dels dijous i divendres de 17 a 20 h, que havia quedat suspès a causa de l'emergència per la Covid-19.

Seminari en línia: 'Les 12 úniques maneres de captar clients'

Voleu conèixer les 12 claus bàsiques per captar clients en la era de l'omnicanalitat? El proper 7 i 14 d'octubre es realitzarà un seminari sobre "Les 12 úniques maneres de captar clients". adreçat a personal de departaments d'atenció al client i de vendes, persones emprenedores i professionals.

Dues noves parades al mercat de marxants

A partir de dilluns 28 de setembre, el mercat de marxants comptarà amb dues noves parades d'alimentació: una xurreria amb bar i cafeteria, i una altra de venda d'ous, mel, oli i pasta artesana.

Videotutorial per a demanar cita prèvia amb el Servei Local d'Ocupació a través del web

Des del mes de juliol està disponible en aquest mateix web la possibilitat de concertar una cita prèvia amb el Servei Local d'Ocupació. Si aquest tràmit us genera dubtes, consulteu el videotutorial que explica com efectuar-lo pas a pas.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera