Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/11/2019 09:56:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Seminari "Preus, costos i marge brut"

Sabeu com definir els preus de venda dels vostres productes o serveis? Voleu ajustar el vostre marge brut? En el Seminari "Preus, costos i marge brut", que hem preparat pel proper dia 10 de desembre, coneixerem les variables que intervenen en la definició dels preus de venda, els costos directes i indirectes de les vendes i l'establiment del marge brut promig ponderat de l'empresa.

Inscripcions Sant's Market. Edició regal.

Inscripcions del 12 al 19 de novembre per participar al Sant's Market, edició regal!!!

Entra per saber més!

Curs de manipulació d'aliments per a restaurants: Higiene i seguretat alimentària

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat organitza una formació gratuïta de Manipulació d'aliments el proper 6 de Novembre a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Us convidem a participar per millorar en els vostres coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el lloc de treball. 

Més formació per la recerca de feina al Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació de Sant Feliu renova la seva oferta formativa per als darrers mesos de l'any. Als cursos es treballen diferents vessants de la recerca de feina: el currículum, els portals d'Internet amb ofertes de treball, les dinàmiques de grup, l'entrevista de feina o els drets i deures laborals, entre altres. 

Seminari: "Monogràfic: Twitter a l'empresa"

Qui no coneix actualment les diferents xarxes socials i professionals que existeixen? Avui dia, tothom n'ha sentit a parlar, però saps realment com aplicar-les a la teva empresa? Vine al Seminari "Monogràfic; Twitter a l'empresa", adreçat tant a empreses, com a persones autònomes i emprenedores i a empreses, el proper dia 15 de novembre, i t'explicarem com treure-li rendiment per aplicar-lo al teu negoci.

 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera