Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/03/2020 20:53:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Tancament temporal d'equipaments i atenció digital i telefònica a la ciutadania

D'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, se suspèn temporalment l'atenció presencial als equipaments de la ciutat. D'aquesta manera, el Centre Can Maginàs i l'Aula Sant Feliu suspenen les seves activitats.

Serveis essencials Reial Decret-llei 10/2020, de 29 de març

El govern central dona un pas més en l'estat d'alarma proclamat el passat 14 de març i decreta un llistat de serveis essencials que continuaran amb la seva activitat. Es regula un permís retribuït recuperable per a les persones treballadores que no prestin serveis essencials. 

Procediment per a sol·licitar la prestació extraordinària per autònoms i autònomes

El Govern central va aprovar la setmana passada un paquet de mesures extraordinàries per a treballadors i treballadores per compte propi arran de la declaració de l'estat d'alarma davant la pandèmia pel COVID-19. Vols conèixer el procediment per sol·licitar la prestació extraordinària per a autònoms i autònomes?

Compensació de la taxa d'ocupació de via pública del mercat setmanal del carrer Sant Josep

El pla local de xoc econòmic activat per l'Ajuntament de Sant Feliu a causa de l'estat d'alarma pel COVID-19 inclou com a mesura fiscal la compensació de la taxa d'ocupació de via pública del mercat setmanal del carrer Sant Josep.

Mesures extraordinàries de finançament pel COVID-19

Donada la situació excepcional causada per la pandèmia del COVID-19, el govern de l'estat espanyol ha acordat una sèries de mesures extraordinàries per garantir el finançament del teixit empresarial.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera