Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2021 21:20:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Ajuntament i AEPLA signen un conveni de col·laboració per treballar per al teixit empresarial i l'activitat econòmica dels polígons de la ciutat

L'alcaldessa i el president de l'Associació d'Empresaris dels Polígons Industrials de Sant Feliu de Llobregat (AEPLA) van signar el conveni per a l'any en curs.

Quatre noves càpsules d'autoformació online per a la recerca de feina

Les càpsules Barcelona Activa, AMB i la Diputació de Barcelona són píndoles formatives de curta durada, que es poden cursar online, amb flexibilitat horària i sense cost per a la persona usuària. A les 25 ja disponibles al catàleg, s'hi sumen quatre de noves per treballar competències personals per a la recerca de feina. 

Sessions informatives per a la nova edició de la formació ocupacional de la branca administrativa i sociosanitària

Del 15 al 18 de novembre tindran lloc les sessions informatives per als cursos de formació ocupacional de la branca administrativa i sociosanitària, que s'iniciaran a partir del mes de gener de 2022.

Gran flexibilització de les mesures de contenció de la Covid-19

A partir del 15 d'octubre, la restauració i gran part d'activitats culturals reprenen el 100% d'aforament tant en interior com en exterior. S'amplien els aforaments d'altres sectors, tot i que la mascareta continuarà sent obligatòria als interiors. 

Actualització 21/10/2021: A partir de divendres 22 de novembre, s'amplien els aforaments als esdeveniments esportius en interiors al 100%. Els locals d'oci nocturn podran omplir-se al 80%, tot mantenint el requisit del certificat Covid-19 o una prova negativa. 

Big Data per als comercials: Com aprendre a gestionar les dades per millorar la venda

És el big data una bona eina per a orientar les vendes? Descobreix com treure profit de la informació sobre els clients, els seus hàbits de consum i l'anàlisi de vendes, amb aquest taller de dues sessions adreçat a persones emprenedores, autònomes, professionals i personal directiu d'empreses o del departament de l'àrea comercial, vendes i màrqueting.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior