Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/06/2023 07:32:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Formació per a la recerca de feina

Formació per a la recerca de feina

Accedir al canal RSS de Formació per a la recerca de feina
Tallers per a la recerca de feina

Aquests tallers aprofundeixen en eines i coneixements útils per enfortir les candidatures i millorar les estratègies durant els processos de recerca de feina.

Prepara't per superar un procés de selecció per competències

Com puc identificar les competències pròpies? Com les incorporo al currículum?  Quines competències són les més valorades pel meu perfil professional?  Com preparo l'entrevista per competències? 

Més informació sobre el taller de procés de selecció per competències

Gestió dels sabotejadors interns: Coaching & creences amb el joc del minijos®

Capacitar per a la presa de decisions cap a la formació i/o ocupació, tenint en compte la situació de la persona respecte del mercat laboral. Mitjançant els Joc dels Minijos®, s'introduirà als participants en les tècniques cognitives per una major eficàcia personal, en la trobada dels sabotejadors interns que limiten la nostra autoeficàcia i s'aprendrà a gestionar les emocions.

Més informació sobre el taller dels Minijos®

La meva vida en un minut (resum del curriculum interessant)

Taller per saber determinar quin valor afegit té el currículum en un procés de recerca de feina. Es treballaran els currículums per aconseguir un discurs atraient i verídic, i  s'exposaran en públic a mode de presentació.

Més informació sobre el taller de Resum del currículum

Optimitza el teu perfil professional a Linkedin

Sessió per aprofundir en una de les xarxes socials professionals més importants. Et permetrà participar en grups, fer networking i establir estratègies per a la recerca de feina.

Més informació sobre el taller de LinkedIN

L'entrevista de feina: preguntes clau

Eines bàsiques per fer front a l'entrevista de feina: com em veuen, com em veig, com responc, quina és la meva imatge? Es revisen les preguntes més freqüents i nocions de màrqueting personal. 

Més informació sobre el taller d'entrevista

Recerca de feina per Internet

Vols millorar les teves competències digitals? Aquest itinerari et permetrà guanyar autonomia en l'ús del mòbil i l'ordinador a l'hora de gestionar i enviar el cv, apuntar-te a ofertes o fer el seguiment de les mateixes.

Més informació sobre el taller de Recerca de feina per Internet

Fes destacar el teu currículum amb Canva

Formació orientada a dotar el currículum, ja redactat, d'una aparença molt atractiva i d'estructura visual per fer la informació més entenedora i accessible a un simple cop d'ull, a través de l'eina online Canva. 

Més informació sobre el taller de Canva

Afrontar l'entrevista de feina del segle XXI

Afrontar l'entrevista de feina -inclosa la per competències- i les videoentrevistes fent pràctica. Ser conscient de les característiques d'una entrevista per competències associant el propi cv i la trajectòria professional a situacions i incidents crítics viscuts.

Més informació sobre el taller de l'Entrevista de feina del s.XXI

Com arribar a les candidatures ocultes. Conèixer, comunicar, unir el camí al teu nou treball

El 80% de les candidatures no surten al mercat laboral. Aquest taller vol fer-te arribar a aquest mercat mitjançant un procés d'imatge digital, presència a la xarxa, una metodologia de comunicació i localitzar aquestes oportunitats dins de les plataformes digitals.

Més informació sobre el taller de Candidatures Ocultes

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior