Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2020 12:41:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Actualitat
Mesures econòmiques per als sectors més afectats per les noves restriccions

El govern de la Generalitat ha aprovat noves mesures amb l'objectiu de pal·liar els efectes de les noves restriccions adoptades la setmana passada a causa de l'augment de contagis per coronavirus. S'hi inclouen subvencions a empreses i pimes dels sectors de la restauració, i l'estètica i la bellesa; préstecs d'Avalis i mesures sobre el lloguer de locals arrendats.

On Mengem? nova secció menjar per emportar i enviament a domicili

Nova secció a l'espai web ON MENGEM?

Coneix els bars i restaurants de la ciutat amb servei de menjar per emportar i enviament a domicili.

Entra i compra a Sant Feliu! Menja a Sant Feliu!

Si ets un restaurant o bar i encara no apareixes contacta amb nosaltres a debotigues@santfeliu.cat

 

 

Festiu local d'obertura comercial

Segons va acordar el Ple de l'Ajuntament en sessió celebrada el 25 de juliol de 2019, el proper divendres 30 d'octubre serà festiu a Sant Feliu de Llobregat. Malgrat aquesta festivitat, els propietaris dels establiments comercials podran obrir-los al públic.

Noves mesures Covid-19 en el sector comerç

La Generalitat de Catalunya va anunciar ahir les noves mesures per aturar l' increment de casos de Covid-19, aquí trobareu un resum de les mesures en l' àmbit de l'activitat econòmica.

 

Restaurants Sabors de l'Horta

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en el marc de la campanya de promoció turística en l'àmbit de la gastronomia, ha realitzat i difós els vídeos de 5 restaurants adherits, per primera vegada, al col·lectiu Sabors de l'Horta 2020.

Sabors de l'Horta del Baix Llobregat té com a objectiu posar en valor el producte fresc i de proximitat que es conrea al Parc Agrari del Baix Llobregat així com promocionar els restaurants que aposten pels productes que s'hi conreen.

Un dels darrers vídeos elaborats és protagonitzat pel restaurant santfeliuenc El somni de Lia, ubicat al carrer Santiago Russinyol,14. Aquest vídeo es pot visualitzar al següent enllaç.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera