Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/05/2022 01:21:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Actualitat
L'Ajuntament i PIMEC celebren una jornada per explicar a les empreses els ajuts, les subvencions i els Fons Europeus

L'acte l'ha obert l'alcaldessa, Lídia Muñoz, que ha incidit que "l'Ajuntament és un vehicle per a totes les iniciatives que sorgeixen del món empresarial".

L'Ajuntament de Sant Feliu i ACCIONA col·laboraran per impulsar l'accés a l'ocupació generada pel soterrament

L'objectiu d'aquest acord és optimitzar la gestió de les ofertes de feina lligades al projecte, impulsant l'accés a l'ocupació a la zona.

Es tanca el projecte 'Generant Role Models en igualtat a les empreses' amb la creació d'una xarxa de dones emprenedores i empresàries

Última sessió d'aquest projecte, co-finançat per la Diputació de Barcelona i executat pels ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Tallers pràctics de moneda local amb els comerços

La moneda local té com a objectiu dinamitzar el teixit econòmic local i enfortir els llaços i la cohesió social al municipi.

Es modifiquen terminis i s'obre una nova convocatòria en les subvencions de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Feliu a l'activitat econòmica local

El termini de presentació de sol·licituds de subvenció a les activitats més afectades per les restriccions s'amplia fins el proper 14 de novembre alhora que s'ha generat una nova línia de subvencions a les activitats d'oci nocturn que es van veure afectades per restriccions fins el mes de setembre.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior