Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 22:13:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Obert el termini per sol·licitar ajuts per a les persones emprenedores, per fomentar l'ocupació i per a les activitats més afectades per les restriccions

11/07/2022
Lectures: 4706
Obert el termini per sol·licitar ajuts per a les persones emprenedores, per fomentar l'ocupació i per a les activitats més afectades per les restriccions

S'ha obert el termini de la convocatòria 2022 perquè les empreses de la ciutat que contractin persones de Sant Feliu en situació d'atur, les persones en situació d'atur que s'estableixin com a autònomes i les persones titulars d'activitats d'oci nocturn que s'hagin vist més afectades per les restriccions derivades de les resolucions dictades per la Generalitat de Catalunya fins el 26 de gener de 2022, puguin sol·licitar ajudes econòmiques per al foment de les seves activitats. Amb aquestes subvencions, l'Ajuntament contribueix a reduir el nombre de persones aturades de la ciutat i millorar la competitivitat del teixit econòmic local.

Ajuts a empreses per a la contractació de persones en situació d'atur de Sant Feliu de Llobregat

La finalitat d'aquesta convocatòria és el foment de l'ocupació estable, la millora de l'ocupació de les persones en situació d'atur, especialment dels col·lectius més desfavorits per la seva inserció laboral, i el suport a la millora competitiva del teixit econòmic local, especialment de les petites empreses en tant que per les seves característiques tenen menys accés a recursos pel creixement empresarial.

Aquest projecte es porta a terme amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en el marc del Pla ApropAMB.

L'ajut màxim és de fins a 4.000€ per contracte indefinit o conversió a indefinit més 1.000€ en cas de contractar a persones treballadores pertanyents a determinats col·lectius.

Es subvencionarà fins a 2.000€ els contractes temporals de persones pertanyents a col·lectius d'exclusió social i/o laboral.

Els contractes susceptibles de rebre l'ajut són aquells realitzats a partir de l'1 de gener de 2022

Ajuts a les activitats d'oci nocturn de Sant Feliu de Llobregat que s'hagin vist més afectades per les restriccions derivades de les resolucions dictades per la Generalitat de Catalunya fins el 26 de gener de 2022

L'objectiu d'aquesta subvenció és ajudar al manteniment de l'activitat econòmica per part de la persona autònoma titular d'activitats econòmiques d'oci nocturn que ha fet front a una sèrie de restriccions derivades de l'aplicació de les resolucions adoptades per la Generalitat de Catalunya.

S'ofereixen ajuts econòmics de  fins a 1.500 euros a les activitats dedicades a l'oci nocturn de la ciutat.

Ajuts a les persones en situació d'atur que s'estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d'una activitat econòmica al municipi de Sant Feliu de Llobregat

L'objecte d'aquest ajut és incentivar l'emprenedoria de les persones de Sant Feliu de Llobregat o d'altres municipis que es constitueixen en persones treballadores autònomes per desenvolupar una activitat empresarial o professional a Sant Feliu de Llobregat. 

L'ajut màxim que s'atorgarà serà de 2.500 euros per a cada persona emprenedora que s'hagi donat d'alta com a autònoma a partir del 15 de novembre de 2021.

Sol·licituds

El període de presentació de les sol·licituds, tant per part de les persones emprenedores com per les empreses que contracten personal finalitza el 14 de novembre de 2022 o fins que s'exhaureixi el crèdit disponible.

En el cas de les subvencions a les activitats que, en motiu de les restriccions per fer front a la Covid-19 han vist més restringida la seva activitat, el període per sol·licitar les subvencions finalitza l'13 de novembre de 2022 o fins que s'exhaureixi el crèdit disponible si és una data anterior.

Cal fer un tràmit en línia a través del web de l'Ajuntament:

Consulteu els documents amb les bases reguladores de les ajudes:

Comparteix
Salta a la part superior