Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/09/2020 10:58:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

19/03/2020
Lectures: 2651
Els serveis de transport s'adapten a l'Estat d'Alarma decretat pel Govern central

Amb motiu de la crisi del coronavirus i amb l'objectiu d'adaptar-se a les mesures de confinament establertes pel Govern central, des d'aquest dijous, 19 de març, i fins a nou avís, les línies de bus urbà SF1 i SF2 redueixen la seva freqüència de pas en un 40%, adoptant l'horari habitual del mes d'agost. La línia SF3 es manté sense cap reducció del servei habitual.

Pel que fa a les línies interurbanes, passen a tenir una reducció de la freqüència de pas del 50% i la línia L52 fa l'horari habitual dels dissabtes.

 

El Trambaix redueix el seu servei en dia feiner en un 40%

Per tal d'evitar la propagació del COVID-19 i seguint les indicacions de l'ATM d'ajustar l'oferta a la demanda de transport públic, des del 16 de març el tramvia també ha reduït el seu servei en dia feiner en un 40%.

El servei de TRAM, que continua operant de les 5 a les 24 hores en dia feiner, inclòs divendres, queda de la següent manera:

T1: sense servei.

T2 i T3: dona servei amb freqüències de pas de 15 minuts entre les 7 i les 17 hores, i de 20 minuts entre les 17 i les 22 h. Entre les 5 i les 7 hores i entre les 22 i les 24 hores hi ha una freqüència de pas de 30 minuts.

 

El Govern redueix la mobilitat preservant l'accés als serveis públics fonamentals i al treball

Segons s'estableix en el reial decret pel qual es declara l'Estat d'Alarma a Espanya, tots els serveis de transport públic de viatgers per carretera, ferroviaris, aeris i marítims de competència estatal, excepte el servei de Rodalies, redueixen la seva oferta almenys en un 50%. Els trajectes de tren de mitja distància de Renfe també es redueixen al 50%. 

Les reduccions d'aquests mitjans de transport s'ajusten a la davallada de persones usuàries que hi ha en tot el transport públic degut a la menor activitat laboral i social del país.

Més informació al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar