Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/09/2020 10:54:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

02/06/2020
Lectures: 445
L'atur a Sant Feliu puja en 90 persones al maig com a conseqüència de la crisi del coronavirus

Sant Feliu de Llobregat ha registrat al maig una pujada de 90 persones en situació d'atur respecte del mes anterior, segons les dades publicades per l'Observatori del Treball i Model Productiu. Les conseqüències de la crisi sanitària del coronavirus es continuen notant en l'economia i l'ocupació tant a nivell local com comarcal i autonòmic. No obstant, l'augment de persones en situació d'atur al maig ha estat més moderat que al passat mes d'abril, quan l'atur a la ciutat es va incrementar en 233 persones.

El mes de maig s'ha tancat a Sant Feliu amb 2.415 persones sense feina, que representa una taxa d'atur al municipi del 10,2%. En relació amb el maig de 2019, hi ha 592 persones aturades més.

La comarca del Baix Llobregat ha experimentat durant el mes de maig una pujada de l'atur de 1.771 persones respecte del mes anterior. Les persones sense feina al tancament del mes de maig han estat 49.510, una xifra que representa un total d'11.516 persones en situació d'atur més de les que hi havia al maig de l'any passat.

Segons les dades dels serveis públics d'ocupació sobre l'atur registrat publicades pel ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, Catalunya va tancar el mes de maig amb 483.149 persones en situació d'atur, 112.058 més que al maig de 2019. 

Impuls a l'economia local
L'Ajuntament continua treballant per implementar les mesures previstes en el Pla de xoc econòmic que es va anunciar el 19 de març passat, i que tenen un impacte directe tant en les famílies com en el comerç i l'activitat econòmica. En aquest sentit, l'equip de Govern va presentar en els darrers plens diverses iniciatives econòmiques i fiscals per minimitzar l'impacte social i econòmic de la crisi sanitària del coronavirus.

A més, l'Ajuntament ha constituït el Pacte de Ciutat per fer front a les conseqüències de la crisi, que inclou partits, sindicats, entitats socials i teixit econòmic, amb objectius compartits per encarar els reptes que es plantegin un cop finalitzi l'Estat d'Alarma.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar