Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/09/2020 10:51:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

05/06/2020
Lectures: 634
Cap cas positiu de covid-19 a les residències de Sant Feliu, que flexibilitzen mesures en els règims d'ingrés i visites

Les mesures relacionades amb el règim de visites i nous ingressos, imposades per protegir les persones més vulnerables als centres residencials per a gent gran, persones amb discapacitat i de salut mental, comencen a flexibilitzar-se progressivament. Durant l'estat d'alarma es van establir una sèrie de mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció, que a partir del 2 de juny queden sense efecte . Així ho ha dictaminat el Departament de Salut de la Generalitat, que mitjançant resolució ha establert deixar sense efecte aquestes limitacions, que possibiliten la normalització gradual d'ingressos i de visites en l'àmbit dels centres residencials, així com el procés de recuperació progressiva de la normalitat convivencial i de les activitats que s'hi realitzen.

Aquesta recuperació progressiva contempla que a partir de dilluns 8 de juny, coincidint amb l'inici de la fase 2, es permetin les visites però amb certs condicionants. Es permetrà l'entrada d'un familiar per persona un cop a la setmana durant 30 minuts com a màxim, familiar que haurà de canviar necessàriament cada dues setmanes. Pel que fa als ingressos, tot i haver un protocol establert, cada centre l'aplicarà d'una manera gradual que comunicarà a les persones interessades.

Aquesta nova ordre s'aplica de manera immediata a les diferents residències de Sant Feliu, centres on actualment no hi ha cap positiu per SARS-CoV-2. No obstant això, atès que aquests col·lectius són dels més castigats per la pandèmia, l'Ajuntament continua treballant amb les residències de gent gran, espais d'especial vulnerabilitat. En aquest sentit, el consistori es coordina setmanalment amb les direccions dels centres per contrastar-ne el funcionament i les seves possibles necessitats. Per la seva banda, l'equip de medicina primària dels CAP de Sant Feliu (medicina i infermeria) també realitza un seguiment mèdic d'aquests equipaments.

Tot i aquesta progressiva tornada a la normalitat, cal recordar la importància de seguir les mesures de protecció de Salut Pública en general i les recomanacions i instruccions establertes per cada centre en particular.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar