Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/11/2020 17:44:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

19/10/2020
Lectures: 1340
L'Ajuntament inicia una campanya per desmentir informació errònia sobre l'obra d'Eugeni d'Ors

El solar situat entre els carrers d'Eugeni d'Ors, Joan Batllori, Laureà Miró i Creus acollirà un supermercat de la cooperativa valenciana Consum, amb la voluntat que ajudi a dinamitzar l'activitat econòmica i comercial de la zona i a la recuperació econòmica de la ciutat. Es preveu que es generin una trentena de llocs de treball, que seran ocupats preferentment per ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu.

El supermercat tindrà una superfície comercial aproximada de 1200m2, fet que suposa una reducció dels metres comercials respecte dels que ocupava el basar ubicat anteriorment en part d'aquest espai, al carrer de Laureà Miró. Els serveis tècnics del departament d'Activitat Econòmica de l'Ajuntament apunten que aquest comerç pot esdevenir un pol d'atracció que complementi l'oferta de producte fresc del mercat municipal La Plaça.

Trobades informatives amb comerços de la zona

Després de les reunions realitzades amb veïns i veïnes, el departament d'Activitat Econòmica de l'Ajuntament enviarà un correu amb informació exhaustiva a tots els comerços de la zona i s'iniciaran una sèrie de visites informatives d'equips formats per personal tècnic municipal i les regidores de Comerç i Promoció Econòmica, així com la presidenta de l'Àrea de Territori i Promoció Econòmica.

A més, es concertaran reunions amb les diverses associacions comercials de Sant Feliu per resoldre qualsevol dubte sobre l'arribada d'aquest nou comerç a la ciutat.

L'Ajuntament realitza un estudi sobre la mobilitat a la zona

Una de les incerteses del veïnat és el possible impacte en la mobilitat de la zona que la instal·lació d'aquests nou comerç pugui generar. Per respondre a aquest neguit, la Unitat de Medi Ambient de l'Ajuntament ha realitzat un estudi d'avaluació de la mobilitat associada a aquest futur nou comerç, tot i que la sol·licitud de la llicència d'obres no obliga a la seva realització.

Aquest estudi conclou que més d'un 80% dels desplaçaments previstos a aquest nou establiment comercial es realitzaran a peu, i que el desplaçament de vehicles serà reduït i assimilable al que es pot produir en carrers de l'entorn. De fet, de les 73 places d'aparcament projectades en una de les plantes subterrànies, només 30 com a màxim estaran destinades a l'ús comercial i la resta seran per a ús de les persones residents als habitatges de les plantes superiors.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior