Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/03/2021 02:25:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

26/01/2021
Lectures: 585
El primer ple de 2021 se celebrarà dijous 28 de manera telemàtica i es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Feliu

El proper dijous 28 de gener, a partir de les 18 h, tindrà lloc el ple ordinari del mes en sessió telemàtica, que com a novetat també es podrà seguir en directe a través de Ràdio Sant Feliu al 105.3 de la FM o a www.radiosantfeliu.cat. L'ordre del dia inclou un total de 13 punts, amb 4 mocions.

En l'apartat de mocions d'àmbit local, els grups municipals Sant Feliu en Comú Podem i Veïns, presenten una proposta d'adhesió a la Declaració del Consell Comarcal davant la decisió del SOC de reduir la concessió de subvenció per a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil. Per altra banda, els grups municipals PSC, Ciutadans i Veïns presentaran una proposta pel dret a la comunicació i difusió dels grups municipals. I el grup municipal del PSC presentarà una moció per a l'accés al registre municipal d'entrades i sortides per part de les regidores i regidors del Ple.

Pel que fa a les mocions d'àmbit general, el grup municipal de Ciutadans demanarà a través d'una moció rebutjar acords amb Administracions que comptin amb formacions polítiques que no hagin condemnat la violència terrorista i que no respectin ni acatin la Constitució espanyola.

En l'apartat de Govern Obert i Serveis Generals, es preveu aprovar la suspensió cautelar de diverses tarifes d'aplicació al primer trimestre de 2021, així com la suspensió també cautelar d'ordenances fiscals de taxes per serveis generals i per aprofitaments de béns municipals, i per la utilització privativa i aprofitament especial de domini públic local. Dins la mateixa àrea també es preveu aprovar definitivament l'Ordenança Reguladora de la venda no sedentària al Mercat de Marxants del carrer Sant Josep, i finalment denegar la declaració d'especial interès les obres de reforma interior de la residencia de preveres de la Parròquia San Juan Bautista.

El Ple es pot seguir de manera telemàtica a través de l'enllaç següent: http://directesantfeliu.videoacta.es/ Des d'aquesta sessió també en directe per Ràdio Sant Feliu, al 105.3 de la FM, www.radiosantfeliu.cat i l'app Ràdio Sant Feliu.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior