Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/03/2021 01:27:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

26/01/2021
Lectures: 555
EL SIE de Sant Feliu reprèn les visites presencials a partir de l'1 de febrer a la nova seu al carrer de Joana Raspall

El Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, acompanyat de l'alcaldessa, Lídia Muñoz, i de la presidenta de l'àrea de drets de Ciutadania i polítiques socials de l'Ajuntament, Flavia Reina, van visitar el 27 de gener les noves instal·lacions del Servei d'Intervenció Especialitzada (SIE) de Sant Feliu, ubicades al carrer de Joana Raspall.   

Aquest recurs compta amb un equip de 9 professionals en diferents àrees assistencials, i ofereix atenció integral durant el procés de reparació i recuperació a dones en situació de violència masclista i també de les seves filles i fills a càrrec. L'accés a aquest servei es fa per iniciativa de les pròpies dones o a través de la xarxa d'atenció i recuperació per a dones en situació de violència, dels serveis de salut d'atenció primària, dels serveis socials i de les organitzacions i grups de dones.

El SIE de Sant Feliu durant 2020 va atendre 524 dones i 66 nenes i nens, amb un total de 2.581 intervencions. Aquest centre, junt amb el de Sant Boi -que es va posar en marxa el mes de novembre passat-, són els dos espais de referència del Baix Llobregat i atenen tots els casos de violència masclista de la comarca.

El confinament ha estat una etapa especialment dura per al col·lectiu de dones en perill de violència. Des del SIE no s'ha deixat d'atendre de manera telemàtica i a partir de dilluns 1 de febrer els serveis s'oferiran de manera presencial.

Tant el conseller com l'alcaldessa i la presidenta d'àrea han reconegut la tasca dels equips de professionals, més en temps de confinament, i celebren que espais com el SIE de Sant Feliu puguin acollir uns serveis tan necessaris, que s'han impulsat des de a la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Sant Feliu. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior