Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/09/2021 20:37:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Constituïda la Comissió de seguiment de la consulta del soterrament

13/09/2021
Lectures: 387
Constituïda la Comissió de seguiment de la consulta del soterrament

El ple de juliol va aprovar la consulta ciutadana que entre el 8 i el 21 de novembre decidirà el futur de Sant Feliu després del soterrament; va validar qüestions com el contingut de les dues preguntes que conformaran la consulta ("Quina consideres que és la millor proposta en l'àmbit del soterrament?" i "Quina consideres que és la millor proposta per preservar la memòria de l'Estació?"); i va acordar designar els membres de la Comissió de seguiment de la mateixa, on cada grup polític municipal va anomenar una persona representant.

Fruit d'aquest acord, el passat dijous 9 de setembre es va constituir la Comissió de seguiment de la consulta del soterrament, que està formada per nou membres: una persona designada per cada grup municipal, i quatre persones representants de diferents consells sectorials (Consell Municipal de Dones, Consell Municipal de Cultura, Consell de Solidaritat, i Consell Assessor d'Urbanisme). També en formarà part, com a Consell convidat, el Consell Municipal d'Infants.

En aquesta trobada inicial, els i les membres de la Comissió van escollir la presidència i el secretariat, atorgant a Maite Ruf el càrrec de Presidenta i a Jordi San José i José Luís Haro els de secretaris. Maite Ruf és arquitecta i ha estat proposada pel Consell Assessor d'Urbanisme; Jordi San José va ser alcalde de Sant Feliu entre els anys 2011 i el 2019 i ha estat proposat pel grup municipal Sant Feliu en Comú Podem; i José Luis Haro és doctor en ciència política i ha estat proposat pel grup municipal PSC.

També es van prendre decisions sobre qüestions que no queden recollides a la llei de consultes, com el procediment i la forma per constituir les meses de la consulta presencial, la forma de participació de les organitzacions interessades en la consulta o el contingut de les respostes de la consulta per tal de fer-les més entenedores.

La Comissió, d'acord amb el Reglament de Participació Ciutadana i Col·laboració, és l'òrgan responsable de vetllar perquè la consulta ciutadana es desenvolupi d'acord amb la normativa vigent i tenint en compte els principis generals de la participació ciutadana exposats a l'esmentat reglament. A més, la Comissió també pot resoldre qualsevol aspecte relacionat amb la consulta, i els seus acords són vinculants.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior