Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/10/2021 13:50:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Divendres 15 d'octubre s'inicien les activitats participatives per conèixer les propostes de la Consulta del soterrament

14/10/2021
Lectures: 583
Divendres 15 d'octubre s'inicien les activitats participatives per conèixer les propostes de la Consulta del soterrament

La Consulta del soterrament va iniciar-se el passat 2 d'octubre amb la Festa del Soterrament, que va suposar el tret de sortida de la campanya informativa. A partir de divendres 15 d'octubre, des de l'Ajuntament s'aproparà a la ciutadania tota la informació relativa tant a les propostes com al procés de votació mitjançant diferents activitats participatives.

En concret, divendres 15 d'octubre a les 18 h el Casal de Joves acollirà una sessió de reflexió i treball per tractar i entendre en profunditat les propostes a votar en les dues preguntes de la Consulta del soterrament. Aquesta sessió és oberta a tota la ciutadania, tindrà una durada aproximada d'una hora i mitja, i l'equip tècnic present resoldrà els dubtes que es puguin plantejar.

Dissabte 16 d'octubre a les 11 h serà el torn de la primera passejada comentada sobre les propostes de la Consulta, que sortirà des de la plaça de l'Estació. Es tracta d'una activitat guiada que preveu que les persones assistents passegin pel municipi seguint un itinerari que passa pels punts més rellevants del soterrament i de la Consulta que experimentaran un canvi representatiu en el Sant Feliu del futur.

En aquestes passejades, un equip tècnic explicarà de forma senzilla, entenedora i sobre el terreny, els canvis que proposa cada projecte a votar en la consulta i les diferències entre les propostes. L'activitat comptarà amb suport visual per poder visualitzar les propostes. Les passejades es fan en grups d'un màxim de 20 persones, els itineraris són accessibles per a tot tipus de veí o veïna de Sant Feliu i tenen una llargada d'1 km aproximadament.

A més de la passejada programada per al proper 16 d'octubre, també es realitzaran tres més: el proper dimarts 26 d'octubre a les 17.30 h; el 3 de novembre a les 11 h, i el 5 de novembre ales 17.30 h. Aquesta última sessió està pensada per viure-la en família. I pel que fa a les sessions participatives, el 20 d'octubre està prevista una segona sessió, a les 18 h, al Centre Cívic Les Tovalloles.

Per inscriure's a les activitats, cal enviar un correu electrònic a participacio@santfeliu.cat

A més d'aquestes activitats, les propostes estan exposades de forma permanent als Centres de Votació per tal que la ciutadania es pugui acostar i conèixer més detalls de les propostes i de la Consulta del soterrament.

Entre el 8 i el 21 de novembre, vota el Sant Feliu del futur!

La votació per decidir el Sant Feliu del futur es durà a terme del 8 al 21 de formà telemàtica, i el 21 de novembre també de forma presencial a 10 Centres de Votació on, de 9 a 20 h, la ciutadania podrà votar per una de les propostes de les dues preguntes que formen aquesta Consulta.

Punts de votació i per veure les propostes:

  • Centre Cívic Roses
  • Centre Cívic Les Tovalloles
  • Centre Cívic Mas Lluí
  • Centre Cívic Falguera
  • Can Maginàs
  • Torre Can Calders
  • Aula Sant Feliu
  • Biblioteca Montserrat Roig
  • Sala Ibèria
  • Casal de Joves

Formaran part de les meses de votació d'aquests 10 centres, veïns i veïnes de Sant Feliu escollits per sorteig en base al cens municipal de persones majors d'edat, que rebran una notificació oficial. Cada mesa estarà formada per tres membres que ajudaran la ciutadania a votar. El sorteig oficial dels titulars de les meses es farà el proper 14 d'octubre a les 17 h al Centre Cívic Les Tovalloles.

D'altra banda, la Comissió de Seguiment de la Consulta va proposar que els i les suplents d'aquestes meses fossin ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu, que prèviament s'hagin volgut apuntar per formar-ne part en cas que les persones titulars no puguin ser-hi el dia de la votació presencial. Si el volum de persones inscrites voluntàriament com a suplents és major que les places disponibles, es realitzarà un sorteig per saber quines de les persones que s'han inscrit formaran part de les meses.

Uns dies abans de la votació presencial, totes les persones que formin part de les meses en un dels centres de votació, bé sigui perquè hagin rebut la notificació o bé perquè s'hagin inscrit de forma voluntària, rebran una formació prèvia. Finalment, totes les persones que formin part de les meses el dia 21 de novembre percebran una compensació econòmica.

Es pot consultar tota la informació sobre la Consulta del soterrament a www.consultasoterrament.cat

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior