Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2022 02:11:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Nova crida ciutadana per a la neteja col·lectiva del riu Llobregat

12/05/2022
Lectures: 337
Nova crida ciutadana per a la neteja col·lectiva del riu Llobregat

Dissabte 14 de maig cinc entitats de Sant Feliu organitzen una nova edició de 'Netegem el Llobregat', una jornada de neteja al costat del riu. L'activitat té per objectiu, a banda de la pròpia recollida, sensibilitzar a la ciutadania sobre la quantitat de residus abocats a la natura, així com promoure accions de neteja.

La jornada començarà a les 9.30 h amb una concentració de les persones voluntàries al costat de la depuradora de Sant Feliu, on es farà una breu explicació del funcionament d'aquesta acció, per donar pas a la neteja col·lectiva al llarg del marge del riu. Tal com es va fer en les dues anteriors edicions, la iniciativa preveu portar els residus recollits fins a la plaça de la Vila, per tal que la ciutadania en prengui consciència.

Les persones interessades han de formalitzar la seva inscripció prèvia a través d'aquest formulari en línia. L'organització de 'Netegem el Llobregat' anima a persones de totes les edats a participar-hi, i recomana portar aigua, crema solar, gorra o barret, i l'ús de guants.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del projecte internacional 'Let's Clean Up Europe!', una acció comuna a tota Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura, i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment a boscos, platges, o marges de rius, entre d'altres.

La tercera edició de 'Netegem el Llobregat' està organitzada per Amics de la Natura, La Revolta, 4 Future, ADF i Seny i Ordre, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu, l'Agència Catalana de Residus i el comerç local El Rebost.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior