Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/06/2024 06:15:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Acaben les obres de millora a la deixalleria municipal

30/03/2023
Lectures: 1460
Acaben les obres de millora a la deixalleria municipal

Acaben les obres de millora i condicionament de la deixalleria municipal, que van començar a l'octubre de 2022 i van finalitzar al gener de 2023. Durant el transcurs d'aquesta intervenció l'equipament ha funcionat amb total normalitat, a excepció d'aturades puntuals que es van informar amb antelació.

Les obres han corregit determinades deficiències detectades a la deixalleria, que permeten finalitzar el tràmit de control inicial de la llicència ambiental. El projecte també ha inclòs la millora d'instal·lacions elèctriques, d'aigua, i de protecció contra incendis, així com canvis en l'emmagatzematge de residus especials i en la senyalització, que s'ha adequat a la normativa vigent.

També s'ha reforçat la seguretat del recinte d'una banda amb treballs d'obra civil, i de l'altra amb la col·locació d'un sistema per controlar i evitar la intrusió externa durant les hores de tancament. També s'ha instal·lat un aparell de captació solar, que dota l'equipament d'un sistema autònom d'energia elèctrica, redueix substancialment el cost del consum i el fa més sostenible a nivell mediambiental.

El cost de les obres ha estat de 195.660,21 euros, IVA inclòs.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior