Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/04/2024 04:10:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

La Parròquia de Sant Llorenç celebra la Setmana Santa i la Pasqua

26/03/2024
Lectures: 593
La Parròquia de Sant Llorenç celebra la Setmana Santa i la Pasqua

Per celebrar els 500 anys de la fundació de la Parròquia, ara també Catedral, s'han programat diversos actes de memòria i celebració al llarg de l'any. Coincidint amb la Setmana Santa i la Pasqua, del 24 al 31 de març la Parròquia de Sant Llorenç (fundada el 1524) celebra el moment més important de l'any litúrgic cristià. Així, commemora l'entrada de Jesucrist a Jerusalem, la seva mort a la creu i la seva resurrecció. El diumenge 7 d'abril hi haurà cantada de Caramelles dins la Catedral en l'eucaristia i a la plaça de la Vila, a les 13 h.

A més, al llarg de tots els mesos de l'any 2024 la Parròquia organitza actes per agrair el que ha significat aquesta història de cinc segles. Es pot consultar el programa d'activitats aquí.

Cicle de conferències sobre la història de la Parròquia

Per commemorar els 500 anys de la Parròquia, durant el mes de març l'Arxiu Comarcal va fer un recorregut per la història de Sant Feliu de Llobregat des dels seus inicis fins a l'actualitat a través de quatre conferències sobre la Parròquia de Sant Llorenç. A través d'aquest cicle de conferències es van desvetllar recerques inèdites per oferir informació desconeguda i es va fer una aproximació a l'origen del lloc de Sant Feliu, vinculat a una capella del mateix nom, i a la creació i desenvolupament d'una vila que va trigar a tenir parròquia pròpia. En definitiva, es va fer un recorregut per molts temes de la història local i de la història de Catalunya a través d'aquesta institució cinc centenària.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior