Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/07/2020 13:49:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

03/10/2019
Lectures: 1459
Neix la Taula de Salut Jove per fer de Sant Feliu una ciutat saludable per al jovent

El 2 d'octubre, al Casal de Joves, es va fer l'acte de presentació de la Taula de Salut Jove. 

La Taula és un òrgan de participació comunitària en matèria de salut pública juvenil, que aborda la salut des d'un punt de vista integral i tenint en compte els determinants socials de la salut. A més, té la voluntat d'actuar com a vincle entre totes les institucions, entitats i col·lectius relacionats amb la salut jove a Sant Feliu.

El seu objectiu és promoure, estimular i canalitzar la participació del jovent i les seves associacions en la gestió estratègica dels afers relatius a l'àmbit de la salut. A més, servirà per assessorar, valorar i participar conjuntament de les accions i programes duts a terme per l'Ajuntament i serà un lloc per a la formació dels i les participants. 

Alguns dels temes de salut que més van interessar als i les joves assistents per treballar en el projecte de la Taula de Salut Jove van ser les addiccions i el consum de substàncies, la sexualitat, les violències masclistes i la salut mental.

La majoria dels assistents tenien una edat compresa entre els 20 i els 30 anys, i procedien d'entitats com els Serveis Comunitaris Pins d'Or, l'Institut Martí Dot, l'Esplai Sant Llorenç, Cornuts Percussió, Diables Rojos, REMARE, Centre d'Acollida Mirabolà, Castellers de Sant Feliu, Jovent Republicà, Diables La Salut i Diables la Garsa. A la presentació de la Taula també van ser-hi tècnics de l'Ajuntament, la regidora de Salut Pública i Consum, Loren Rider, i el regidor de Joventut, Aitor Rivera. 

La Taula de Salut Jove vol aconseguir que entitats, Ajuntament i tots els col·lectius de joves de la ciutat treballin en la direcció de la promoció i prevenció de la salut per fer de Sant Feliu una ciutat saludable per al jovent. 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar