Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/10/2023 00:36:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Quasi 100 alumnes d'I5 participen en la 3a Trobada Lúdica d'Educació Infantil

27/04/2023
Lectures: 709
Quasi 100 alumnes d'I5 participen en la 3a Trobada Lúdica d'Educació Infantil

Continuen les diferents trobades esportives escolars que es fan a Sant Feliu cada any. Un total de 98 alumnes d'I5 de l'Escola Nadal i del Col·legi Mare de Déu de la Mercè han participat avui 27 d'abril en la 3a Trobada Lúdica d'Educació Infantil al Camp Municipal de futbol de Les Grases. 

Es tracta d'una jornada lúdica i recreativa organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat i l'Ajuntament amb l'objectiu de promocionar l'esport i fomentar les interrelacions entre l'alumnat dels diferents centres de la ciutat.

Els infants han participat en grups i han passat per les 12 proves de la trobada: paquets, paracaigudes gegant, anelles cooperatives, stop, curses de relleus, desplaçaments amb pilotes, les estàtues, caçadors i tortugues, les emocions, futbol en parelles, les cistelles i s'escapen les pilotes.

L'activitat forma part d'un conjunt d'activitats de promoció esportiva, juntament amb actes com les Trobades, el Fòrum de Professors d'Educació Física, Plans de Promoció o Formació en diferents esports.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior