Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/09/2020 16:32:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

16/06/2020
Lectures: 550
Preinscripcions al Centre de Formació de Persones Adultes Mestre Esteve

Del 15 al 29 de juny és obert el termini per fer les preinscripcions per al curs escolar 2020-2021 a tots els ensenyaments del Centre de Formació de Persones Adultes (CFA) Mestre Esteve. 

Per fer la preinscripció online trobareu tota la informació en aquesta pàgina. L'horari d'atenció telefònica és dilluns i dimecres, de 16 a 20 h; i dimarts, dijous i divendres, de 9 a 13 h.

Per fer la preinscripció de forma presencial s'ha de demanar cita prèvia i hi ha d'anar una sola persona amb mascareta, portar la fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària, una fotografia mida carnet i l'expedient acadèmic per fer el Graduat de Secundària (notes d'ESO - Títol Graduat Escolar - Certificat PFI- altres).

Àmplia oferta formativa  

L'oferta formativa del CFA Mestre Esteve de cara al curs vinent inclou cursos per a l'obtenció del Graduat en Educació Secundària (GESO), així com cursos de preparació per accedir a un Grau superior o d'accés a la universitat per a majors de 25 i de 45 anys. Alhora s'imparteixen classes de català i castellà, així com diversos nivells d'anglès i informàtica. L'oferta inclou també tallers de conversa d'anglès i classes d'alfabetització digital. Paral·lelament, s'ofereixen estudis per aprendre i perfeccionar la lectura i l'escriptura, així com altres formacions permanents. Els estudis que s'imparteixen al centre s'ofereixen des de les 9 del matí i fins a les 9 de la nit, en franges horàries de matí, tarda i vespre, de dilluns a divendres. En el centre es treballa l'autoformació integrada amb classes presencials i l'aula virtual, per tal de facilitar a l'alumnat una major flexibilitat d'horaris.  

El Centre de Formació de Persones Adultes Mestre es troba ubicat al carrer Sànson, 74 (segona planta). Més informació als telèfons 93 632 67 77 i 611600392.
 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar