Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/06/2024 05:23:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Processos electorals

Ple extraordinari per designar les persones integrants de les meses electorals

27/04/2023
Lectures: 4252
Ple extraordinari per designar les persones integrants de les meses electorals

El ple de l'Ajuntament celebrarà dimarts 2 de maig a les 14 h, en la sala de plens de l'Ajuntament, una sessió extraordinària per realitzar el sorteig de les persones que integraran les meses electorals en les properes eleccions municipals del 28 de maig. La sessió és oberta a tota la ciutadania, i es podrà seguir per internet a través d'aquest enllaç.

El sorteig es realitzarà amb l'ajut d'un aplicatiu informàtic, i designarà les persones que prendran part en les meses electorals del 28 de maig entre aquelles que figuren al cens electoral, que siguin majors de 18 anys i menors de 70, i que tinguin la titulació o estudis previstos a la llei. Les persones seleccionades, tant titulars com suplents, rebran als seus domicilis una notificació al llarg de la mateixa setmana, i disposaran de set dies per presentar al·legacions davant la Junta Electoral de Zona sobre les causes per les que no poden ser membres de la mesa electoral.

L'Ajuntament de Sant Feliu ha habilitat el web www.santfeliu.cat/eleccions perquè la ciutadania pugui consultar tota la informació relacionada amb els comicis del proper 28 de maig.

Sol·licitud de vot accessible

Fins a l'1 de maig les persones amb discapacitat visual poden demanar el kit de vot accessible al telèfon gratuït del Ministeri de l'Interior 900 150 000. El procediment de vot accessible consisteix en la utilització de paperetes i sobres de votació normalitzats, acompanyats d'una documentació complementària en sistema braille, que permet la identificació de l'opció de vot amb garanties d'autonomia i, per tant, el secret de sufragi.

Vot per correu

Els santfeliuencs i santfeliuenques que vulguin exercir el dret de vot per correu, ja sigui des de territori espanyol o des d'una residència temporal o permanent a l'estranger, han de sol·licitar-ho prèviament seguint les següents indicacions.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior