Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/03/2023 10:17:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

2020: Tintoreria Marcos

12/05/2020
Lectures: 1236
2020: Tintoreria Marcos

Tintoreria Marcos va començar la seva trajectòria l'any 1970, en Carmelo i la Brígida, compraven un negoci de tintoreria que tenien en venda la família Remolà.

Durant aquests 50 anys, han estat treballant, rentant i planxant tot tipus de teixits, roba, cortines, catifes, sofàs, etc. Dels 3 fills que ha tingut la parella, només en Raül, el petit, va voler treballar a la tintoreria, començà a rondar-la quan sortia de l'escola, fins que, quan va acabar els seus estudis, va decidir que el seu interès era dedicar-se íntegrament a ella. Treballar pares i fill plegats, era compartir la tradició, la saviesa, la tenacitat, amb la modernitat, noves formes de fer, la tecnologia i  que cadascun d'ells, aprengués dels altres. 

L'any 2013, en Carmelo es va jubilar parcialment, ara li dedica unes hores només a romandre per la tintoreria, però el pes integra de la feina i l'administració la porta en Raül. Ara, que ja fa 50 anys, va començar aquest projecte professional i han donat el relleu al seu fill, saben que avui Tintoreria Marcos, és el que és, gràcies a tota la clientela.

Adreça postal: Laureà Miró, 112 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior