El Ple

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/10/2020 18:03:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Ple Municipal

L'Ajuntament - Ple Municipal

18/12/2019
Lectures: 708
El foment de l'habitatge públic, entre els temes destacats del ple de desembre

El proper dijous 19 de desembre, a partir de les 18 h, tindrà lloc l'últim ple municipal de l'any. L'ordre del dia inclou un total de 27 punts, dels quals dos són mocions.

A la sessió plenària es tractarà el foment de l'accés a l'habitatge per part de la ciutadania de Sant Feliu, objectiu contemplat en el desplegament del Pla local d'habitatge. En concret, es portarà a aprovació definitiva la desafectació i el canvi de qualificació jurídica de bé de domini públic a bé patrimonial de la finca ubicada al carrer de Clementina Arderiu 10-12, amb els carrers de Marquès de Monistrol i de Joan Batlle, per a la promoció d'un edifici d'habitatges de protecció oficial en règim de lloguer amb serveis per a persones grans autònomes. També es preveu aprovar definitivament la modificació de l'acord de ple del 28 de juny de 2018 sobre la declaració dominical i demanial del Camí de Can Miano.

La revisió de preus del contracte de la gestió del servei públic de neteja viària i recollida i trasllat de residus sòlids urbans de la ciutat, així com la pròrroga del contracte vigent del servei de manteniment i neteja dels espais verds públics també es portaran a aprovació en aquesta sessió.

Finalment, en l'àrea de Govern Obert i Serveis Generals es debatran les resolucions de sol·licitud de bonificació de la taxa per a serveis urbanístics i de les taxes i impostos de l'expedient d'obres menors.

En l'àrea de Drets de la ciutadania i polítiques socials, es preveu aprovar el Conveni de cooperació amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat en relació al transport adaptat fix i esporàdic per a persones amb mobilitat reduïda per a l'any 2019. També es portaran al ple les bases reguladores específiques per a la concessió de subvencions per a l'exercici 2020 i els ajuts a persones propietàries d'habitatges a disposició de la borsa de lloguer social.

Així mateix, a la sessió de desembre es ratificarà l'acord de la Junta de Govern Local per aprovar el conveni de col·laboració amb la Generalitat de Catalunya per impartir, a l'Institut Martí Dot, cicles formatius de Formació Professional de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i de Serveis en Restauració i el Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de Cuina durant el curs 2019-2020.

El tema més destacat de l'àrea de Territori, sostenibilitat i activitat econòmica serà la presentació del Pla Director del Clavegueram.  

En l'apartat de mocions, el Consell de Dones de Sant Feliu proposarà el canvi de model de denúncia de la violència masclista als plens municipals. Per la seva banda, el grup municipal d'ERC presentarà una moció d'àmbit general per al retorn social del rescat bancari i per garantir l'accés a l'habitatge social.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar