Cursos de qualificació professional

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/03/2023 13:09:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Agenda i calendaris
Cursos de qualificació professional

Agenda i calendaris - Cursos de qualificació professional

Formació per a la recerca de feina

Accedir al canal RSS de Formació de recerca de feina
Tallers per a la recerca de feina

Aquests tallers aprofundeixen en eines i coneixements útils per enfortir les candidatures i millorar les estratègies durant els processos de recerca de feina.

Com ser seleccionat/ada a Infojobs? 70% d'efectivitat

Aquest taller pràctic permet explorar les possibilitats d'un dels principals portal d'ofertes de feina de forma eficient. Aprendràs com veuen les empreses el nostre perfil i com seleccionen les candidatures, quin és el millor horari per buscar feina i com redactar els diferents apartats del perfil.

Més informació sobre el taller "Com ser seleccionat a Infojobs?"

Com trobar feina amb més de 45 anys - Talent sènior

Durant aquest taller es treballarà per capgirar la visió negativista de la recerca de feina d'un sènior, en molts casos aturats de llarga durada; saber cóm dissenyar una estrategia de recerca de feina proactiva, i agafar consciència de la importància per a un sènior de la learnability, upskilling, reskilling, networking, marca personal i marca digital.

Més informació sobre el curs de Trobar feina per majors de 45

Speed Networking Talent: practica el teu discurs laboral i descobreix la persona reclutadora oculta

Construir un bon discurs laboral i provar-ho i practicar-ho en directe amb la dinàmica de "cites ràpides" anomenada Speed Networking Talent. Amb el valor afegit de poder comptar amb els consells d'una persona de selecció que donarà feedback final.

Més informació sobre el taller d'Speed Networking

Com arribar a les candidatures ocultes. Conèixer, comunicar, unir el camí al teu nou treball

El 80% de les candidatures no surten al mercat laboral. Aquest taller vol fer-te arribar a aquest mercat mitjançant un procés d'imatge digital, presència a la xarxa, una metodologia de comunicació i localitzar aquestes oportunitats dins de les plataformes digitals.

Més informació sobre el taller de Candidatures Ocultes

Afrontar l'entrevista de feina del segle XXI

Afrontar l'entrevista de feina -inclosa la per competències- i les videoentrevistes fent pràctica. Ser conscient de les característiques d'una entrevista per competències associant el propi cv i la trajectòria professional a situacions i incidents crítics viscuts.

Més informació sobre el taller de l'Entrevista de feina del s.XXI

Gestió dels sabotejadors interns: Coaching & creences amb el joc del minijos®

Capacitar per a la presa de decisions cap a la formació i/o ocupació, tenint en compte la situació de la persona respecte del mercat laboral. Mitjançant els Joc dels Minijos®, s'introduirà als participants en les tècniques cognitives per una major eficàcia personal, en la trobada dels sabotejadors interns que limiten la nostra autoeficàcia i s'aprendrà a gestionar les emocions.

Més informació sobre el taller dels Minijos®

La meva vida en un minut (resum del curriculum interessant)

Taller per saber determinar quin valor afegit té el currículum en un procés de recerca de feina. Es treballaran els currículms per aconseguir un discurs atraient i verídic, i  s'exposaran en públic a mode de presentació.

Més informació sobre el taller de Resum del currículum

Si la vida et dóna llimones, fes llimonada! Resiliència motivadora

Taller pràctic que et permetrà trobar recursos per fer front a les dificultats i adversitats, a partir d'ampliar perspectives, enfocar solucions, fomentar la creativitat i detectar oportunitats en el moment de buscar solucions. 

Més informació sobre el taller de coaching motivacional

Crea el teu mapa de talent: identifica, desenvolupa i potencia les teves competències

Taller per identificar les principals competències i conèixer la importància d'aquestes en els processos de selecció. S'utilitzarà l'instrument "Talento y Punto", cartes amb preguntes que ajuden a formar el mapa competencial.

Més informació sobre el taller de Mapa de talent

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior