Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 19:30:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Plans i projectes transversals
Serveis a les persones

Plans i projectes transversals - Serveis a les persones

Pla Estratègic de Cultura

El present document és el resultat de la fusió de les aportacions del conjunt d'activitats participatives del Fòrum de Cultura Local realitzat des de juliol de 2013. Tallers sectorials, debats amb ponències prèvies, entrevistes personals, Jornada participativa, etc. han permès que unes 250 persones de la ciutat hagin pogut socialitzar les seves reflexions sobre la cultura local actual i els seus anhels i propostes sobre la cultura futura.

Els resultats de tot plegat s'han hagut d'ordenar, interrelacionar, ponderar i interpretar de forma que donessin lloc a una proposta de full de ruta de la cultura santfeliuenca dels propers anys. La proposta, un cop valorada, validada i aprovada, constituirà el Pla Estratègic de Cultura, un document guia al servei de l'activitat futura de tots els agents culturals locals, revisable òbviament en cada acció de seguiment del pla.

El document està orientat a definir propostes i prioritats d'actuació, però no a fer la diagnosi i anàlisi de la situació actual de la Cultura local, la qual cosa es pot trobar a la resta de documentació del FCL. En aquest sentit, cal subratllar que el text té la voluntat de ser concí­s i concret, sense massa consideracions col·laterals, i es mou en el terreny estricte de les proposicions d'acció de futur.

S'ha estructurat mitjançant cinc línies estratègiques. Després de definir els objectius generals de cada lí­nia, se n'han relacionat les prioritats, disposades per ordre d'importància. En els casos en què ha estat possible, després de cada prioritat, s'han detallat els objectius especí­fics i les actuacions proposades. La lí­nia estructural, per tant, va de més general a més concret.

No totes les prioritats assenyalades en el Fòrum de Cultura Local han comptat amb el mateix nivell de consens entre les persones participants i aquest aspecte no s'ha volgut oblidar en la redacció d'aquest document. La informació del grau d'acord de cada ítem s'ha volgut fer compatible amb la necessària ordenació de prioritats, atenent el nivell d'importància, urgència, profunditat o abast de cadascuna. Una cosa i l'altra no sempre han coincidit. L'ombrejat de color de cada proposta ens donarà la clau en cada cas.

Estructura del document

 • Lí­nies estratègiques
  • Objectius generals de cada línia
   • Prioritats per ordre d'importància
    • Grau de consens de cada prioritat en el fòrum de cultura local 1
     • Objectius específics i actuacions proposades

 

1 Color de l'ombrejat de cada prioritat

Grau de
Consens
Elevat
Notable
Mitjà 
Baix
 

Documents:

Resultats: de 1 a 6 de 6
TítolURLMidaAccions
Pla Estratègic de Cultura - Línia estratègica 1URL Pla Estratègic de Cultura - Línia estratègica 1 (pdf)29.68 KB
Pla Estratègic de Cultura - Línia estratègica 2URL Pla Estratègic de Cultura - Línia estratègica 2 (pdf)28.48 KB
Pla Estratègic de Cultura - Línia estratègica 3URL Pla Estratègic de Cultura - Línia estratègica 3 (pdf)34.77 KB
Pla Estratègic de Cultura - Línia estratègica 4URL Pla Estratègic de Cultura - Línia estratègica 4 (pdf)27.55 KB
Pla Estratègic de Cultura - Línia estratègica 5URL Pla Estratègic de Cultura - Línia estratègica 5 (pdf)27.41 KB
Seguiment i actualització del Pla Estratègic de Cultura 2014URL Seguiment i actualització del Pla Estratègic de Cultura 2014 (pdf)240.29 KB
Salta a la part superior