Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/04/2021 18:20:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

23/07/2018
Lectures: 732
Els assessoraments de CO-Innova Sant Feliu creixen durant el primer semestre fins a 121

Assessoraments sobre emprenedoria, ocupabilitat, micromecenatge, màrketing digital, projectes en marxa a la nostra ciutat, oportunitats de negoci... assessoraments individuals, en grup, a empreses, a entitats... 121 en el primer semestre de 2018, 20 al mes de mitjana. Un servei d'alt valor afegit que ofereix gratuïtament CO-Innova Sant Feliu.

Assessorament individualitzat. CO-Innova Sant Feliu. Innovació i co-creació social i tecnològica

Dins de l'ampli ventall d'activitats que abasta el departament d'innovació i co-creació social i tecnològica, els assessoraments són una de les potes fonamentals de servei directe i personalitzat a la comunitat de Sant Feliu. La xifra de 121 assessoraments comporta una mitjana de 20 al mes o 5 per setmana, però la distribució no és homogènia i hi ha moments en què se'n realitzen unes quantes al dia i coincideixen amb la part mitjana-final de Yuzz/Explorer, el programa de foment del talent jove emprenedor.

L'assessorament és una part fonamental del Yuzz/Explorer i és per això que una bona part d'aquesta xifra se l'endu aquest apartat, amb 61 assessoraments individualitzats, que en aquest cas ofereix Secotbcn com a partner local. És una fase molt important del desenvolupament i prototipat de cada projecte participant i en aquest sentit se'n fan tantes com ho demanin els participants.

De la resta, els assessoraments s'agrupen en dues branques: la de la promoció de la innovació, l'emprenedoria i l'ocupabilitat i la de l'Smart City i generació d'oportunitats de negoci. La primera és molt àmplia i variada i ha acumulat 50 sessions. Els assessoraments poden ser presencials o telefònics i poden anar de lo molt específic (informar, aprofundir sobre un tema o aspecte molt concret) a lo més general sobre possibilitats de futur, noves formes d'ocupació, etc. Finalment, el cas dels assessoraments en temes relacionats amb SmartCity o el concepte de ciutat intel·ligent i sostenible, han estat una desena aquest semestre.

Assessorament personalitzat. CO-Innova Sant Feliu. Innovació i co-creació social i tecnològica.

Us recordem que si desitgeu utilitzar aquest servei només cal que us poseu en contacte amb nosaltres, bé per correu electrònic (tic@santfeliu.cat), per telèfon (al 93 685 80 24) o presencialment a la Torre del Roser (C/ Joan XXIII, 14) en horari d'oficina. 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.  

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior