Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2021 12:22:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Quina és la teva necessitat digital? Vols formar-te o rebre assessorament?

06/05/2021
Lectures: 337
Quina és la teva necessitat digital? Vols formar-te o rebre assessorament?

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat aposta per la inclusió digital com a eina per a la igualtat d'oportunitats en aquest context de crisi social i econòmica on la l'escletxa digital ha esdevingut una barrera educativa i social per als col·lectius més vulnerables.

Us presentem el Pla per a la Inclusió Digital de la nostra ciutat, un conjunt d'actuacions (tallers formatius, seminaris de capacitació, assessoraments a mida) per millorar l'accés a eines digitals i facilitar la capacitació de la ciutadania en el seu ús i garantir que els ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu puguin conèixer i accedir als serveis electrònics de l'Ajuntament i altres administracions o a l'oferta de productes en línia de les botigues de la nostra ciutat. 

Qui portarà a terme aquest pla de xoc? Les diferents accions aniran a càrrec de capacitadors digitals de l'agent d'economia social i solidària comarcal Solidança, que incorpora la lluita contra la fractura digital com una de les seves línies de treball, i també de personal i col·laboradors de l'Ajuntament com en Daniel Barahona

Aquesta col·laboració público-privada permetrà oferir a la ciutadania una oferta de cursos d'introducció a les TIC i d'especialització en temes digitals però també suport especialitzat en els tràmits municipals en línia a les persones amb baix coneixement en l'ús de les TIC.

Quins tipus de cursos i tallers es podran fer? Et donem 3 opcions !

Vols iniciar-te a les tecnologies? Vols fer les primeres passes en el món digital? Llavors el TALLER NIVELL BÀSIC I és el teu! Durant 15 hores practicaràs amb el teclat i el ratolí, coneixeràs els components del teu ordinador, t'introduiràs al correu electrònic, cercaràs i filtraràs informació a Internet, coneixeràs el teu mòbil smartphone o tauleta, exploraràs les aplicacions mòbils d'interès més habituals, coneixeràs els llocs webs més útils per fer tràmits amb l'administració (IdCat, CatSalut, Gencat.es, santfeliu.cat, etc.), aprendràs a fer videotrucades i videoreunions, rebràs les nocions bàsiques de seguretat a la Xarxa i repassaràs la terminologia digital bàsica. 

Vols iniciar-te a les tecnologies? Vols fer les primeres passes en el món digital? El TALLER NIVELL BASIC II és el teu! Durant 15 hores repassaràs els tràmits, ajuts i gestions online més habituals, consultaràs botigues online de Sant Feliu i aprendràs a fer compres en línia, faràs tràmits electrònics amb l'administració (IdCat, CatSalut, Gencat.es, santfeliu.cat, etc.) més habituals, exploraràs les principals xarxes socials, t'introduiràs en els principals programes de tractament de textos i dades, aprendràs a treure el suc a videotrucades i començaràs a fer servir Google Classroom en 5 passos.

Ets d'una AMPA? Té la teva entitat i les seves famílies una necessitat formativa digital específica? En aquest cas necessites un TALLER A MIDA. Aprendràs a crear i gestionar perfils de la teva entitat a xarxes socials com Facebook o Instagram, a disposar de presència a Internet amb un blog o lloc web complementari, creació d'un correu electrònic, aplicar eines digitals de gestió de reunions virtuals (des de l'ordinador o el mòbil), familiaritzar-se amb entorns virtuals d'aprenentatge com moodles i classrooms, eines bàsiques facilitadores de gestió (Drive) o comunicació digital (Canva o Youtube), tràmits en línia (subvencions) i certificats digitals, agendar i programar reunions amb Google Calendar, crear i explotar formularis per avaluar serveis... 

Envia la teva sol·licitud al correu electrònic telecentresf@gmail.com o truca al 93 685 80 24 (horari d'atenció: 10 a 14 hores).

Les accions formatives presencials es portaran a terme a l'edifici CO-Innova_LAB Sant Feliu (Torre del Roser, c/ Joan XXIII, 14). Els tallers a mida i avançats es podran impartir en format online

El Pla per a la Inclusió Digital de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat és una iniciativa impulsada de l'àmbit municipal de projectes transversals i el programa municipal d'innovació CO-Innova Sant Feliu. 

Més informació:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior