Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/09/2021 16:38:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
La transformació de la ciutat

Soterrament - La transformació de la ciutat

13/09/2021 Constituïda la Comissió de seguiment de la consulta del soterrament

La consulta del soterrament, que se celebrarà del 8 al 20 de novembre de forma telemàtica i el 21 de nombre de manera presencial, té una comissió de seguiment que vetllarà per al correcte funcionament de la consulta.

29/07/2021 La consulta del soterrament aprovada al ple de juliol

La consulta es va aprovar amb els vots a favor de l'equip de govern i dels grups Tots Som Sant Feliu i PSC, l'abstenció de Veïns per Sant Feliu i Ciutadans, i el vot en contra del regidor no adscrit, Xavier Alegre.

19/07/2021 La nova ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, visita les obres del soterrament i designa Sant Feliu com a municipi referent d'Agenda Urbana a l'estat

Després de signar el protocol d'Agenda Urbana amb Sant Feliu a la Delegació del Govern a Catalunya, la ministra Raquel Sánchez ha volgut apropar-se a la capital del Baix Llobregat per conèixer els detalls de l'obra i constatar en primera persona el seu correcte desenvolupament.

14/07/2021 L'Ajuntament contracta 6 informadores de carrer per reforçar les comunicacions sobre soterrament i via pública

l'Ajuntament ha contractat 6 auxiliars d'informació a jornada completa que recorreran els barris i carrers de Sant Feliu en parelles per oferir informació a la ciutadania.

03/06/2021 Realitzats els darrers preparatius i tràmits previs per fer efectiu el soterrament

Dimarts 1 de juny es van signar de manera definitiva les actes d'ocupació dels terrenys que utilitzarà ADIF per poder muntar la infraestructura de les obres; el darrer pas administratiu necessari per al seu inici.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior