Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/08/2020 19:33:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament

Soterrament

11/06/2018
Lectures: 1125
Diàlegs per al soterrament, jornades per conèixer altres experiències i parlar del futur

El divendres 15 de juny, de 18.30 a 20.30 h, se celebrarà a l'Auditori del Palau Falguera la segona sessió de "Diàlegs per al Soterrament", un espai d'informació i debat on la participació ciutadana és imprescindible per començar a construir el Sant Feliu del futur. L'objectiu de les jornades és fer una aproximació a experiències de referència en matèria de transformació urbana.

La trobada estarà centrada en el model de ciutat i els grans àmbits relacionats amb la transformació urbana i les oportunitats que generarà el soterrament. Després de la intervenció inicial, seguirà un debat sobre les qüestions exposades. Participaran Ton Salvadó, director de Model Urbà de l'Ajuntament de Barcelona; Ricard Riol, president de la Plataforma per al Transport Públic; Carme Trilla, presidenta de la Fundació Hàbitat3; i Blanca Valdivia, membre del col·lectiu Puntd 6 (urbanisme amb perspectiva de gènere). La sessió es retransmetrà en directe per Facebook Live i Twitter.


Experiències d'altres municipis

La primera jornada de Diàlegs per al soterrament es va celebrar el divendres 8 de juny sota el títol 'Experiències d'altres municipis'. La trobada va comptar amb la participació de ciutats que han viscut o estan vivint processos similars al soterrament de la via de Sant Feliu. La sessió va estar dirigida pel periodista santfeliuenc Esteban Crespo, que actualment treballa a l'àrea digital dels Serveis Informatius de TVE-Catalunya.

Van intervenir Pere Montaña, gerent de l'Ajuntament de Terrassa, i Enric Llorca, alcalde de Sant Andreu de la Barca per exposar com es va produir fa uns anys el soterrament de les vies a les seves respectives ciutats. D'altra banda, van participar Laura Campos, alcaldessa de Montcada i Reixac, i Francesc Josep Belver, primer tinent d'alcalde de L'Hospitalet, per explicar els seus reptes de futur i com es preveu que s'executaran els projectes de soterrament en els seus municipis. Finalment es va obrir un torn de paraules a la ciutadania, que va poder fer preguntes i manifestar les seves inquietuds sobre el soterrament de la via i el model de ciutat resultant del projecte.


Actes informatius als barris


A banda dels Diàlegs per al soterrament, els dies 13 i 27 de juny, de 19 a 20.30 h, es faran actes de presentació del projecte constructiu del soterrament i del procés de participació a diferents barris de la ciutat i oberts a la ciutadania.

Així, el dimecres 13 de juny la sessió informativa es farà al Centre Cívic Roses, al barri de Roses Castellbell; i el dimecres 27 de juny l'acte tindrà lloc al Centre Cívic Les Tovalloles, als barris de La Salut i Can Calders. Ambdós dies intervindran representants de l'Ajuntament i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per tal d'explicar el projecte.

 

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar