Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/06/2024 20:33:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Nou horari del Punt d'informació i Atenció Ciutadana del soterrament

17/01/2023
Lectures: 1387
Nou horari del Punt d'informació i Atenció Ciutadana del soterrament

El Punt d'informació i atenció ciutadana (PIAC) del soterrament, ubicat al carrer de la Verge de Montserrat, darrera del Casal municipal de la gent gran, té nou horari d'atenció presencial. Els dilluns i divendres, de 10 a 14 h, i els dimecres, de 15 a 19 h, personal especialitzat de l'executora de les obres atén la ciutadania que s'hi adreça per resoldre dubtes, oferir informació sobre l'evolució de les obres del soterrament, així com les afectacions produïdes per aquestes. El correu electrònic per a l'atenció al ciutadà en referència al soterrament es manté, piac.santfeliu@gmail.com.

El PIAC amplia el model d'atenció ciutadana del soterrament en general i de les obres en particular, en aquest cas amb informació de primera mà per part d'ADIF, el promotor de les obres. Altres canals d'informació són l'espai específic del soterrament al web de l'Ajuntament de Sant Feliu, on la ciutadania pot consultar indicacions rellevants sobre les obres, així com les afectacions a la mobilitat a través d'un visor habilitat al mateix web. 

Les persones interessades en rebre puntualment informació actualitzada de l'estat de les obres i properes afectacions, així com qualsevol novetat relativa al soterrament, també es poden inscriure al Butlletí electrònic.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior