Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/07/2020 12:07:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

29/06/2018
Lectures: 1351
El soterrament encara el procés participatiu després de dos mesos d'actes informatius

Amb la Fira del mes de maig va arrencar un període d'informació continuada sobre el soterrament de les vies del tren, que es reprendrà al setembre amb l'inici del procés participatiu per definir el futur model de ciutat.

S'han celebrat dos diàlegs, per conèixer experiències d'altres ciutats, i un altre amb persones expertes en diferents temàtiques (habitatge, urbanisme de gènere) que van aportar les seves visions per transformar la ciutat. També s'han fet dos actes informatius en què s'han explicat tant el projecte, el desenvolupament de la tramitació del soterrament, com el procés participatiu. En aquests actes es va comptar amb la presència de tècnics de l'AMB que van informar sobre el projecte constructiu d'ADIF, és a dir, les obres que es faran de la superfície cap avall. Els actes, que es van celebrar al Centre Cívic Roses i al Centre Cívic Les Tovalloles, van permetre aclarir dubtes i preguntes a les persones assistents.

Més informació sobre el soterrament

L'Ajuntament ha posat informació als diferents mitjans de comunicació municipals (web, El Butlletí, Butlletí del soterrament, Butlletí digital, xarxes socials) perquè tothom que vulgui pugui consultar tot allò relacionat amb el soterrament.

Mitjançant el web municipal del soterrament trobareu informació del projecte constructiu de 2010, en quin moment es troba el projecte actual, que és una actualització d'aquest, i altres informacions d'interès. 

Preguntes freqüents

Dins del web hi ha un apartat de preguntes freqüents amb les que es pretén donar resposta a preguntes que es fa la ciutadania. També es podran visualitzar mitjançant el Youtube de l'Ajuntament. 

Butlletí del soterrament

Aquelles persones que vulguin rebre informació exclusivament del soterrament es poden subscriure a través d'aquest formulari.

Procés participatiu per debatre la ciutat del futur, a partir del setembre

Després de l'estiu es posarà en marxa la maquinària perquè la ciutadania participi en la definició del model de ciutat que es vol per a Sant Feliu, una vegada soterrades les vies del tren, és a dir, la definició del què passarà a la superfície. Les decisions que es prenguin determinaran la ciutat de les futures generacions. D'aquí la importància de comptar amb el màxim de persones implicades en el procés de participació. 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar