Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2021 12:56:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Últimes notícies
14/06/2021 Projectes de l'acceleradora PowerUP Sant Feliu premiats amb presència a la Fira Internacional de videjocs Devcom NRW Indie Expo 2021

El passat 14 de gener arrencaba el programa d'acceleració de videojocs d'emprenedoria jove, PowerUP Sant Feliu.

07/06/2021 Èxit de participació en els primers cursos del Pla d'inclusió Digital

Fa tres setmanes, vam iniciar les formacions en habilitats i competències digitals bàsiques del Pla d'Inclusió Digital, una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Feliu contemplada dins del Pacte de Ciutat.

03/06/2021 Activitats tecnològiques amb nom de dona

Sant Feliu és una ciutat feminista. Des de la nostra ciutat es treballa per visibilitzar el paper de la dona en tots els àmbits socials i empoderar-les en aquells on encara no hi tenen tanta representaciò, com la tecnologia.

31/05/2021 Recta final del programa d'acceleració de videojocs PowerUP Sant Feliu

Ja han passat més de 4 mesos des que vam donar el tret de sortida a PowerUP Sant Feliu, l'acceleradora de videojocs, i els projectes estan encarant ja la recta final del programa i preparant la presentació del proper divendres 11 de juny. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Club de Makers
19/06/2020
Co-Innova_LAB acollint iniciatives solidàries per a la ciutadania

La Torre del Roser, sede de Co-Innova_LAB, ha acollit diferents iniciatives per contribuir en el benestar de la ciutadania i el comerç, a través de la tecnologia i la protecció de la salut durant la alerta sanitària.

Code Club
23/06/2020
Es busquen noies de Sant Feliu per anar a l'espai!

Com ja sabeu Sant Feliu continua sent una ciutat laboratori oferint els seus espais, edificis i comunitats com a camp de proves o laboratori d'idees que permeten, gràcies a la iniciativa Urban Social Lab, experimentar i provar nous serveis que ens proposen agents i actors d'emprenedoria social de la ciutat. CO-Innova_LAB Sant Feliu, com a laboratori d'innovació ciutadana i co-creació ja fa temps que s'ha incorporat a la xarxa catalana d'Urban Lab, una iniciativa que posa la ciutat com a territori d'experimentació i testeig de diferents iniciatives.

Club Media
03/06/2016
Ja ha arribat el Media Club!

El dimarts 31 de maig es va celebrar la primera sessió del Media Club, un espai per aquelles persones de ment inquieta i d'esperit emprenedor amb interès pel món audiovisual i transmèdia.

 

Salta a la part superior