Consistori 2019 - 2023

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 20:43:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Regidories als barris 2019-2023

Regidories als barris

Les regidories als barris tenen el compromís d'aproximar l'administració municipal a la ciutadania i atenen en primera persona les queixes, els suggeriments i les propostes de la ciutadania.

Els regidors i regidores als barris atenen els veïns i veïnes directament en un equipament municipal. Les visites tenen una periodicitat mínima mensual i les persones interessades en adreçar-s'hi poden fer-ho sense cita prèvia.

L'objectiu principal de la figura de les regidories als barris és fomentar la proximitat entre l'administració i la ciutadania a través del diàleg constant, així com impulsar la col·laboració amb les associacions de veïns i veïnes per millorar l'espai públic, la convivència i el civisme. En aquest sentit, els santfeliuencs i santfeliuenques poden participar activament en els assumptes col·lectius de la ciutat, una de les prioritats que es recull en els acords programàtics de l'equip de govern municipal.

Així doncs, les regidories als barris garanteixen una major eficàcia de l'acció del govern municipal sobre el dia a dia i en relació a les necessitats més immediates dels diversos barris.

Falguera, Can Nadal, Can Bertrand i Can Llobera

Roses-Castellbell i Mas Lluí

La Salut, Can Calders i Les Grasses

Salta a la part superior