Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/06/2022 11:42:29

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals

L'Ajuntament - L'opinió dels grups municipals

Últimes opinions publicades:
01/07/2021 Suspens al Govern de la ciutat

Comença el soterrament, que es va licitar el 2019, és el triomf d'una llarga reivindicació de tota la ciutadania i que cap grup polític es pot apropiar.

Hem arribat a la meitat de la legislatura i el Govern de la nostra ciutat està intentant tapar la seva incompetència i ineficàcia amb una campanya publicitària: "V".

01/07/2021 Mig mandat i soterrament en marxa

Just ha fet dos anys de la presa de possessió de la Lídia Muñoz com a alcaldessa de Sant Feliu, i amb aquesta efemèride, la constitució del nou govern. Dos anys marcats per dos esdeveniments, l'un de molt esperat, l'altre completament inesperat. Soterrament i pandèmia.

01/07/2021 La regulació de les subvencions

Des del 2003 els Ajuntaments que pretenen atorgar subvencions tenen l'obligació legal d'aprovar el Pla Estratègic de Subvencions (PES). El darrer mes d'abril, el PES va ser aprovat per unanimitat. Tenir-lo aprovat per aquest mandat era una prioritat del govern municipal, amb l'objectiu estratègic de posar a l'abast de la ciutadania la informació pública i amb l'objectiu operatiu d'implementar un sistema d'integritat institucional.

01/07/2021 Balance de medio mandato

Hace pocos días que llegamos a la mitad de mandato en el Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat.

Nosotros pensamos que se podía haber aprovechado la oportunidad que representa la mitad del mandato para trasladar a la ciudadanía, gobierno y oposición conjuntamente todos los temas del día a día de la ciudad.

01/07/2021 2 anys perduts

El passat 10 de juny va fer 2 anys de l'inici del mandat municipal. Des de Tots Som Sant Feliu, ens agradaria poder fer una valoració positiva de l'acció del govern municipal de SFeCP i ERC durant aquest temps.

01/07/2021 Soterrament

Una vez firmada el Acta de Replanteamiento, las obras del Soterrament tienen todas las condiciones favorables para que comiencen en las próximas semanas.

Nuestra ciudad vivirá 44 meses con las obras más complejas y también más importantes de nuestra historia, donde tendremos que convivir con las lógicas disfunciones.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345
SegüentAvanç ràpidDarrera

Més opinions:

Grup municipal Sant Feliu en Comú Podem. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal Tots Som Sant Feliu. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal VxSF. Accés a tots els seus articles d'opinió  

Salta a la part superior