Festes populars

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2024 20:32:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Carnaval

Inscripcions del concurs de comparses de Carnaval 2024.

 1. El mínim de participants de cada comparsa és de 15 persones.
 2. El motiu de les comparses ha de girar entorn d’un tema concret. Cada entitat o grup pot presentar més d’una comparsa.
 3. Les comparses que tinguin la mateixa vestimenta i/o temàtica només podran presentar-se a una modalitat.
 4. En les comparses infantils es pot participar fins als 16 anys. Hi ha d’haver un adult a càrrec  per cada 7 menors.
 5. El període d’inscripcions per participar a la rua és del 8 de gener  fins el 4 de febrer a través d'aquest mateix web.  L’ordre de les comparses s’establirà per consens i/o sorteig, a la reunió que es farà amb totes les comparses participants el dijous 8 de febrer de 2024 a les 18h al Palau Falguera.
 6. Les comparses s’han de concentrar dissabte 10 de febrer, a les 17:30 h puntuals, al punt de sortida del Palau Falguera
 7. Els components de cada comparsa han d’estar presents a la rua des de l’inici fins al final.
 8. Els altaveus de cada comparsa hauran d’anar dirigits als participants de les comparses, que es situaran sempre darrera dels vehicles o carrosses.
 9. Es demana a les comparses participants que no facin ús de músiques que puguin ser sexistes.
 10. Les comparses participants en el concurs que vulguin portar publicitat comercial, hauran de notificar-lo a la Comissió que haurà de donar la conformitat o no segons els criteris establerts.
 11. No es pot utilitzar cap tipus d’animal com a complement de la disfressa o acompanyant la rua, a excepció dels gossos pigall.
 12. En el recorregut de la rua no es permet el consum de begudes alcohòliques.
 13. Les comparses de Carnaval hauran de complir les normes i protocol de la rua de Carnaval aprovades per la Comissió Carnaval.
 14. El jurat, que decidirà les comparses guanyadores,  serà presidit pel regidor/a del departament de Cultura (que té el vot de qualitat i pot no exercir-lo), un secretari/a , sense vot, que serà un tècnic/a del departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i dos membres del consell d’infants que tindran un sol vot. La designació anual de la resta del jurat, es determinarà lliurement per la comissió de carnaval i s’aprovarà per decret d’Alcaldia a proposta del departament de Cultura. La decisió que prengui el jurat és inapel·lable. En la puntuació del concurs es tindrà en compte el ball inicial i  tot el trajecte de la rua, però no el ball final i segons els criteris d’originalitat, animació i elaboració, establerts per la Comissió de Carnaval.
 15. L’actuació a l’escenari no es tindrà en compte per a la puntuació del concurs i no sobrepassarà els 3 minuts per comparsa. Les músiques per l’escenari s’hauran de lliurar a l’organització com molt tard el dijous 8 de febrer de 2024.
 16. Els premis que s’atorgaran són els següents: 
  • Millor comparsa:
   • 1r premi: 690 euros
   • 2n premi: 390 euros
   • 3r premi: 250 euros
  • Millor comparsa infantil:
   • 1r premi: 690 euros
   • 2n premi: 390 euros
   • 3r premi: 250 euros
 17. Els premis es faran públics el dissabte 10 de febrer de 2024, a l’escenari de la Plaça de la Vila, en finalitzar els balls de totes les comparses.
 18. En cas d’anul·lació de la rua de Carnaval per pluja o d’altres circumstàncies, el concurs de comparses  2024 quedarà definitivament anul·lat.
 19. En cas de l’incompliment de qualsevol d’aquests punts, l’organització es reserva el dret d’expulsar del concurs a la comparsa afectada.

Per insciure’s al concurs  de comparses de carnaval, heu d’acceptar la normativa establerta segons les bases

 
Salta a la part superior