Consistori 2019 - 2023

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/06/2024 22:56:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

Una mobilització de recursos sense precedents

01/03/2021
Lectures: 1245
Una mobilització de recursos sense precedents

El dijous 25 de febrer vam aprovar una mobilització de recursos sense precedents, per reactivar la ciutat en l'àmbit econòmic i social, i fer front a la crisi. Gairebé vuit milions d'euros per pal·liar els efectes d'aquesta crisi.

1.400.000 ? destinats a la implementació de polítiques actives d'ocupació, una de les grans línies d'actuació, amb un doble objectiu: donar resposta a la greu situació social, econòmica i laboral provocada per la pandèmia; i donar suport al desenvolupament de les actuacions i projectes recollits en el Pacte.

3.000.000 ? destinats a les mesures complementàries per garantir els drets bàsics de la ciutadania de Sant Feliu: accés als subministraments bàsics i l'alimentació, la lluita contra la violència masclista, la detecció i la prevenció de situacions de vulnerabilitat, especialment en el cas dels col·lectius de gent gran i persones amb discapacitat; amb mesures vinculades a la millora de l'atenció ciutadana, el suport al teixit associatiu, l'accés a l'educació, el treball a distància, el treball de cures i la interseccionalitat en els serveis socials.

3.600.000 ? destinats a les mesures complementàries per revitalitzar i reactivar l'activitat econòmica, enfocat cap a la implementació de mesures i actuacions per a la reactivació econòmica de la ciutat com l'establiment de línies d'ajut per afavorir l'ocupació i la recuperació dels sectors més afectats per la crisi, el foment del comerç en línia, la recollida i reducció de residus, la pacificació dels eixos comercials per fomentar el comerç de proximitat, la potenciació de la connexió dels motors econòmics amb la mobilitat sostenible, el foment de l'economia circular i el projecte de moneda local.

560.000 ? destinats a finançar les mesures sobre els nous usos de l'espai públic i equipaments on s'emmarquen aquelles mesures i actuacions corresponents a l'ampliació i millora de les zones verdes, de passeig i pedalables, la regulació dels vehicles de mobilitat personal, la garantia de la prevenció i seguretat en l'activitat associativa i cultural de la ciutat i al reforç dels elements comunicatius de l'Ajuntament.

Durant les properes setmanes i mesos es comencen a destinar aquests recursos a totes les polítiques que emanen del Pacte de Ciutat.

www.santfeliu.cat/erc

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior